чому моделювання швидкість не збільшується з 10 hfss

D

dingjingfeng

Guest
Зараз я використовую "Linux сервер з 2 Ггц процесор 64bit і> 10 ГБ пам'яті.
Я помітив, як використовувати пам'яті до 2 Гб, швидкість імітації дуже повільно.
Версія HFSS є 10.1.1

в чому проблема позаду???

Перевірити з Ansoft технічної підтримки.Можливо, вам потрібно налаштувати змінну середовища налаштування комп'ютера сказати, що вона має великий мозок.

Схоже, у вас є хороша машина.

Чи використовуєте ви в 64-розрядної версії операційної системи Linux, або 32-бітну версію?

- Макс

На жаль мого сервера UNIX
та програмного забезпечення envierment є KDE
Я думаю, що це 32-бітний системи
тому що ця версія 2002 року.
це краще для оновлення операційної системи, щоб поліпшити швидкість HFSS?

Перехід на 64-розрядних ОС може допомогти.Я не впевнений, про HFSS, але й інші пам'яті ресурсномістких програм іноді обмежується 32-розрядних ОС в тому, скільки безперервної пам'яті може бути виділено в один час.У Windows, ви починаєте бачити проблеми при спробі виділити близько 1,8 ГБ, якщо ви не використовуєте / 3GB bootswitch.

Я не впевнений, але думаю, що більшість 32-розрядних платформ Linux, принаймні дозволяють виділяти 3 Гб для одного процесу.Тим не менше, я не впевнений, що інші питання, може бути, поїду у зв'язку з 32-бітної limitataion на виділення пам'яті для ОС.Для Linux, я не чекав, що ви потрапили в обмеження на розмір більше проблеми.

Я не експерт KDE (або майже будь-якого іншого типу Linux) конфігурації ядра.Може бути, ви можете перевірити на ядро параметри, які можна було б змінити, щоб зробити її обробляти великі розміри процес більш ефективно?Pagefile розміру, чи щось інше?

Удачі,

- Макс

Щоб скористатися всіма перевагами оперативної пам'яті ви маєте в своєму розпорядженні ви повинні працювати 64-розрядних ОС.У моєму випадку я використовую 64-розрядну версію XP Pro.

Ansoft люди сказали мені, що вони працюють над версією Linux, але я не знаю, якщо це можливо.

Я хотів би запропонувати обговорення обладнання та операційної системи варіантів з ними, що дозволить отримати максимальну продуктивність.

@ Azulykit

скільки оперативної пам'яті ви маєте на 64-бітної машині WinXP?

Якщо більше 4 Гб, то коли HFSS початку поміняти на локальному диску?Наприклад, у мене 32-розрядної WinXP з 2 Гб оперативної пам'яті.Великий swaping диска починається на 1,6 Гб оперативної пам'яті ...

Ви знаходитесь на цілі і побачити проблему з 32 біт СОАС воно обмежується 2 GB RAM.Я вважаю, що 64-бітна операційна система XP Pro буде адресувати до 16 ГБ оперативної пам'яті.Вікна ви згадали лише трохи більше, ніж моя (8 Гб оперативної пам'яті) і повинні бути нормально для всіх, крім самих великих (великих і високих частот).

Я зазвичай просто відмовитися, якщо я бачу, обмін відбувається.Рішення раз просто занадто довго.Коли це станеться, я намагаюся, щоб зменшити масштаби цієї проблеми в площині симетрії, менше деталей і т.д.

Існує немає такої речі, як комп'ютер, що є занадто великий або занадто швидко.На жаль, Є багато, що занадто дорого.

Я experiance в XP (32bit) і Vista (64 біт).

Процесор: AMD Athlon 64 X2 4400
Оперативна пам'ять: 4 Гб

Я звернувся до імітації хвилевід і коаксіальний адаптер hfss 10,0.

Результаті hfss в XP (32bit) в 2 рази більше швидкий Vista (64 біт) стані.

Це просте порівняння з результатом, і я не знаю, точність методу для порівняння.

Будь ласка, рекомендувати метод.Я можу знов спробувати оцінки.

Я хотів би зосередити свої коментарі біт.Для великих завдань значний обсяг пам'яті, не потрібно.Що HFSS робить, коли потреба в оперативній пам'яті перевищує доступний це використовувати жорсткий диск для додаткового простору.Це те, що називається, заміну, і він дійсно сповільнює аналіз.Мій досвід показує, що як тільки це починає відбувається один, а може відмовитися від пошуку рішення.Єдиний вибір його доопрацювати модель.

Детальніше RAM на мій погляд, цінний тим, що вона сприяє вирішенню великих проблем, уникаючи при цьому заміни.64-розрядних операційних системах можуть звертатися значно більше пам'яті, ніж 32-розрядних ОС.Я вважаю, що це число 2 ГБ проти 32 ГБ.Я впевнений, що хто-то виправити це порівняння, якщо я пропустив.

Швидкодія процесора є питанням, теж, але я більше зацікавлений в тому, вміти аналізувати великі проблеми, ніж у абсолютно високий розрахунку ставки можливо.Цікаво, якщо хвилевід тестового процесора був цитується залежною, ніж обсяг оперативної пам'яті обмежений.

Я підозрюю, що більш корисно мати більше пам'яті, ніж кілька процесорів і більш високих швидкостях.Це той випадок, коли обидва апаратних засобів і ліцензій вартість вище, для багатопроцесорних комп'ютерів.

У моєму opnion, з 64bit процесора, швидкість розрахунків повинна бути значно вище, ніж 32bit!

тому що слово може 64bit Experss багато високих accrate кількості, ніж слово 32bit

Правильно??для однієї і тій же частоті процесора, розрахунок швидкості 64bit процесора повинні набагато швидше, ніж процесор 32bit
???

HOHOH пише:

Я experiance в XP (32bit) і Vista (64 біт).Процесор: AMD Athlon 64 X2 4400

Оперативна пам'ять: 4 ГбЯ звернувся до імітації хвилевід і коаксіальний адаптер hfss 10,0.Результаті hfss в XP (32bit) в 2 рази більше швидкий Vista (64 біт) стані.Це просте порівняння з результатом, і я не знаю, точність методу для порівняння.Будь ласка, рекомендувати метод.
Я можу знов спробувати оцінки.

Я перевіряв одному комп'ютері.

У моєму випадку, 32bit швидше, ніж 64 біт.

Я не знаю причини.

HOHOH пише:

Я experiance в XP (32bit) і Vista (64 біт).Процесор: AMD Athlon 64 X2 4400

Оперативна пам'ять: 4 ГбЯ звернувся до імітації хвилевід і коаксіальний адаптер hfss 10,0.Результаті hfss в XP (32bit) є 2 рази більш швидкий Vista (64 біт) стані.Це просте порівняння з результатом, і я не знаю, точність методу для порівняння.Будь ласка, рекомендувати метод.
Я можу знов спробувати оцінки.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back