фотона проти швидкість електронів

B

b.zahedi

Guest
Чому фотон швидкості більш ніж швидкість електронів?

Електрони дрейфують в електричному полі - електричне поле рухається зі швидкістю світла, електрони не.

То не кинути right.Elektron б також фотона однаковою швидкістю у тому ж середовищі: Наприклад, в просторі швидкість Vacum таке ж:. D

[Цитата = zlatkoMM] То не кинути right.Elektron б також фотона однаковою швидкістю у тому ж середовищі: Наприклад, в просторі швидкість Vacum таке ж:. D [/quote]: D Ви, можливо, мають рацію! Але я не впевнений, що швидкість фотонів була виміряна в багатьох типів ЗМІ, що електрони проходять через! У кремнії, фотон буде тільки подорож у кілька мікрон (залежно від довжини хвилі, червоний travells далі, ніж синій), перш ніж поглинається і перетвориться в електронний. Я не впевнений, передачі фотонів через мідні дроти ніколи не були кількісно. Бета-випромінювання складається з електронів, але я не впевнений у швидкості вони їдуть у вільному просторі.

Гей Фізично, фотон безмассових енергетичний пакет, що, відповідно до теорії відносності б максимальної швидкості в даному середовищі (незалежно від того, що середовище) відносно будь-частинки, яка визначена маса (Вих. електрона). Сподіваюся, що це має сенс

Yess ghaidini але фотонів також paritcal не тільки хвилі. ОК ви дати кращий відповідь.

От не кинути right.Elektron б також фотона однаковою швидкістю у тому ж середовищі: Наприклад, в просторі швидкість Vacum таке ж.
Це - вибачте мене - сміття. У вакуумі, наприклад, в електронну трубку, ви можете мати електронів з майже нульової швидкості , так само формування об'ємного заряду. Здається, ви не знаєте, насправді те, що ви говорите.

Yess ghaidini але фотонів також paritcal не тільки хвилі Шановні, Відповідно до квантової механіки, всі частинки хвилі також, але Comon частинок, що ми знаємо їх просто більше, ніж в інших локалізованих хвиль. Таким чином фотона і електрона як частки, але фотон безмассових частинок. Кращий

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back