трансформатор Дизайн - Допомога потрібна ...

D

devura

Guest
Привіт Все,

У мене є проблема, і мені потрібно рішення / керівництво для цього.

Я хочу, щоб конструкція трансформатора (сердечник бажано) для наступних програм.

У мене 3-фазного змінного струму, генерації 3-фазну напругу близько 100 В змінного струму.Вихідний сигнал не є чисто синусоїдальної хвилі, але майже квадратні хвилі.Мені потрібно дві фази з трьох доступних і піти напруга 45 В змінного струму, що я намагаюся зробити, трансформатор.Але так як генератор роторних машин, частота фази змінного струму 3 сигнал генерується, дуже сильно залежить від швидкості струму.З низькою швидкістю, щоб швидкість, частота коливається від 0 до 300 Гц.

Тепер моє завдання: Що таке частота операції, яка буде розглядатися на проектування вищезгаданих крок понижуючий трансформатор?

Було б корисно, якщо хтось може пролити світло на теорію і все це наводить навчальні матеріали можна тільки вітати.

Заздалегідь спасибі ..

Ви можете взяти дві фази з трьох доступних, але я сумніваюся, що ви можете зробити трансформатор для 0Гц частоти.Якщо ви дійсно настільки низьких частот може бути простіше, щоб виправити генератора напруги, а потім використовувати перемикання ланцюга живлення енергії для виробництва все необхідне.У цьому випадку ви навіть можете використовувати потужність кондиціонера, PWM і так далі.Тоді ви можете отримати хороші результати.
Ви повинні мати на увазі, починаючи з завантаження нерівні фази.Це може істотно вплинути іншого виходу фаз.

З повагою,
RF-ОМ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back