те, що Analog Devices DSP може вам порада мені?

N

news

Guest
Firma MSI wprowadza na rynek nowe komputery przenośne. Notebooki noszą nazwę FX603 i mają 15,6-calowy ekran o rozdzielczości 1366x768 pikseli z podświetlaniem L...

Read more...

Привіт, я маю справу з додатком в області цифрової обробки сигналу. DSP я використовую Motorola DSP56xxx що цілком хороша, на мій погляд: фіксована точка, 24 біт даних, 48x48 множення небагато, близько 160 MIPS (реальний MIPS). Але спочатку йому не вистачає хорошої підтримки і другий це не широко використовуваних і застарілих. Так що я вирішив про зміну AD DSP. Існує проблема: необхідний час для ознайомлення з новим пристроєм є занадто довгим для мене. Саме з цієї причини я вважаю за краще використовувати DSP із зіставними точність і ефективність. Я відвідав AD домашню сторінку і заплутався про сім'ї DSP представлені там. Вони або недорогий 16-бітний DSP з фіксованою точкою або дуже потужний і дорогий 32 біт з плаваючою точкою ЦСП. ЦСП від TI не справити на мене враження багато. Є дуже велика різниця між ASM-programmig фіксованою точкою та плаваючою точкою ЦСП? (Можливо я використовую AD плаваючою точкою ЦСП). Чи можете ви дати мені кілька порад, будь ласка?

Існує немає * * велика різниця в програмуванні 32 SHARC для фіксованого або folating операцій точку. Наприклад: r0 = r1 + r2 / / додати регістрів у вигляді цілих чисел f0 = f1 + f2, / / додати регістрів як поплавки

Привіт, Якщо вам потрібна швидкість, необхідну, щоб піти для фіксованою точкою і для кращого програмування з плаваючою комою. Навчання ADSp assmebly досить легко. Ви можете почати з серії Blackfin, і я припускаю, що це єдина серія, яка може залишатися протягом тривалого часу. BRM

Велике спасибі. Я вважаю, АД 16-бітний DSP з фіксованою точкою тільки, чи не так? Ще одне питання: у них будь-якої корабель [б] безкоштовне заряду [/B] компілятори / інструментів з EZ-комплект? Повагою

Привіт kirgizz у мене невдалий досвід з новим спалахом AD DSP: ADMCF326 спеціалізується на управління двигуном. Це компілятор / debuger / флеш програміст безкоштовно завантажити. Робота з цим інструментом був справжній кошмар! Наприклад, якщо ви випадково блокування "безпека біт" під час розробки ви не можете стерти спалаху більше (ви отримуєте OTP ...) Тому я дуже recomand вам уникнути спалаху AD ЦСП! Якщо ви хочете переваги флеш-пристроїв використовують TI DSP, а!

привіт ви можете використовувати Blackfin DSP, ... він простий у використанні чіп дуже і дуже-дуже потужний, язя безкоштовно в веб-сайт (візуальні DSP) і ви можете використовувати C запрограмувати його, у Вас є дуже хороший матеріал в Інтернет для використання з цим процесором. продуктивність складає близько 800 ГДК (розмножується і acumulate). по

Спасибі всім. Великий поради! Здається, сім'я Blackfin DSP може бути дуже підходить для мого дизайну. Я буду дивитися на це DSP. Що таке спалаху DSP? Я ніколи не чув цього терміна (я дуже новачка в DSP). Повагою

коли у вас є DSP системи, яку ви повинні мати деяку незалежної пам'яті для архівації програми завантажувального програми, флеш-ЦСП є ЦСП з деякими енергонезалежної пам'яті (флеш) в архів, щоб ваш додаток. хтось поправте мене якщо я помиляюся ... по

до змії aahh, щось на зразок на-чіпі ROM (але перезаписувані). це таке? Це програмне забезпечення з AD, VisualDSP ++... вона повинна бути безкоштовною. Але я знайшов наступну фразу в керівництві по вибору нашої ери у форматі PDF: "VisualDSP + + Test Drive 90-денна безкоштовна пробна версія". заплутаною .... до mandrei ви маєте справу з VisualDSP + + або з іншим набором програмного забезпечення AD? Дякуємо за Ваш швидку відповідь. що стосується

Так, це, як на-чіпі ПЗУ, але це спалах, DSP візуального продовжить funcinal якщо ви кладете clok тому, коли він закінчується, ви можете зробити це чи формат і заново ..

Привіт, з Новим роком! на мій погляд, сім'я Blackfin не підходить до мого дизайну через 16-бітної розрядності даних. Я читав деякі дані листи з AD (наприклад ADSP-21160N EZ-Lite Kit). І я знайшов цікаву річ там. Справа в тому, що використання програмного забезпечення обмежено 21K слів програми (може бути занадто коротким для мого проекту?). Якщо так, то повинні бути ліцензовані. Скільки це коштує? Я припускаю, що це не з дешевих. Може хто-небудь дати мені якийсь огляд? що стосується

Привіт kirgizz Які периферійних пристроїв (UART, USB, АЦП, кодек, CLK, MCU і т.д.), Вам необхідно разом з процесором DSP і те, що процесор (MIPS) ви збираєтеся робити в DSP?

Привіт, puviarasu. Мені потрібна DSP, принаймні, 150 MIPS продуктивність, можливість множення 48x48 біт (нерухома точка) або порівнянної з плаваючою комою. Обов'язкові периферійних пристроїв 1-2х SPI і 6x I2S/SPI сумісний інтерфейс для зв'язку з 20-24 розрядний кодек (2x АЦП і ЦАП 4x). що стосується

[Цитата] для mandrei ви маєте справу з VisualDSP + + або з іншим набором програмного забезпечення AD? [/ Цитата] У мене є невеликий досвід роботи з VisualDSP + + з ДСП, але деякі з моїх друзів, використовувати його intensivelly в складних проектах і VERRY задоволені (за винятком непомірно Ціна VisualDSP + + інструменти себе і емулятор плати). Також зверніть увагу, що VisualDSP + + є VERRY хороший інструмент, щоб почати з DSP і ADSP чіпи відомі бути VERRY Товариський і легко навчитися! На жаль здається, що Д. не suficient досвід роботи з флеш (флеш-пристрій має велику перевагу, що вам не потрібно емулятор для тестування коду), тому вони в основному на rellay OTP (у свій час програмується) пристроїв. Але ті, КАП потрібна дорогих плат емулятор для тестування коду. Я сподіваюся, у майбутньому нашої ери поліпшить theyr флеш-пам'яті, так як ADSP є дійсно хорошими VERRY чіпів.

HI kirgizz Я думаю, що аналогові пристрої молот SHARC процесор 21161n буде відповідний процесор Це 32 біт з плаваючою точкою процесора працює на 100 МГц і, (він має 1 порт SPI, 4 SPORTS, 2 LINK ПОРТИ і паралельний інтерфейс шини) це спеціально призначена для аудіо-додатків, ви можете знайти багато плат від різних виробників цього процесора. Опис ч ** P: / / www.analog.com/en/prod/0, 2877, ADSP% 252D21161N, 00.html комплект від оголошення аудіо 2 LINE INS І 6 ЛІНІЯ OUTS 21161-HARDWARE - EZ-KIT Lite ™ Evaluation Kit для ADSP-21161 SHARC процесор ч ** P: / / www.analog.com/en/prod/0, 2877,21161% 252DHARDWARE, 00.html З повагою Puviarasu

до puviarasu Спасибі, я тільки повинен був подивитися на цю плату: здається, дуже підходить для мого дизайну. Я тільки боюся 5K "вільний" код користувача межа для VisualDSP + + поставляється з дошки. Ціна за повну версію занадто висока. до mandrei Чи означає це, я тільки може виконати свій код від господаря (х разів), але не може його налагодження? І тоді реальна час налагодження можна, якщо у вас є цей кабель апаратного емулятора / рада? Чи можу я використовувати будь-яке програмне забезпечення для моделювання / емуляції від господаря? що стосується

Привіт kirgizz Що ви сказали, був не правий, пройти через ручний EZ комплектів. VDSP + + поставляється разом з платою буде працювати в цьому розділі поодинці (необмежений розмір коду не 5k), і ви можете емулювати через USB-порт (я простежив ланцюг і пройшли через ручний) і вартість плати становить $ 495. Завдяки І стосується Puviarasu

до puviarasu Я краще тобі вірю, але ці терміни говорять мені інше: "Ліцензія поставляється з EZ-KIT Lite накладає наступні обмеження • розмір коду програми користувача не може перевищувати 5 тис. слів (1 / 4). програми пам'яті ADSP-21161N процесора. • Немає з'єднання з симулятором або емулятором сесій не допускаються. • EZ-KIT Lite обладнання має бути підключений і харчування, щоб використовувати VisualDSP + + з комплектом ліцензій. " -> ADSP_21161N_EZ_KIT_Lite_Manual_Rev_2_1.pdf, стор. 42 з 122 стосується

не так, щоб дорого? 495 доларів. Хто-небудь продавати дешевше DSP EVAL дошки для початківців?

Ви можете використовувати Microchip dsPIC. Ви можете отримати демонстраційну дошку в США тільки $ 99,00 Перевірка на www.microchip.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back