р 50ohms в моделюванні

K

kbmanick

Guest
Привіт,
Коли я роблю CPW антена моделювання будови я отримав як-returnloss 45 дБ.але якщо ми обчислимо символ.імпедансу з використанням базових формул CPW він показує 64 Ом.я буду особою якої-небудь проблеми, коли я йду з виготовлення?

з вдячністю,

kbmani

Привіт, Kbmani:

Він може або не може.Звичайно, якщо ви підключіть ваш CPW к-му лінії 50, то можуть бути деякі відмінності в зворотних втрат.Ця різниця повинна бути невеликою нормально.Тим не менш, це не виключає можливість з більшою різницею.

Я пропоную Вам оптимізувати Zc вашого харчування лінії антени призначені Зін, якщо ви збираєтеся підключити антену до харчування мережі Zc = Сін.Таким чином, це дозволить знизити втрати accuacy через невизначеність у зв'язку.

З повагою,

привіт Цзянь,

спасибі за ур негайної відповіді.для моделювання ми даємо 50 Ом хвилі порт єдино правильним.але в returnloss, якщо ми отримаємо 45 дБ-, то не буде проблемою?я повинен remodify моєї ланцюга з опором 50 Ом.?Я маю на увазі по ширині і довжині повинні бути скоректовані?з вдячністю,

kbmaniДодано через 9 хвилин:привіт Цзянь,
якщо я змінити товщину металу символ опору йде саме 50 Ом.є товщина металу відігравати головну роль у обгрунтованої CPW?з вдячністю,

kbmani

Привіт, kbmanick:

Якщо ви використовуєте п'ятидесятих нормовані порт розширення для вирішення Вашої антени, і ви отримаєте повернення втрати -45 дБ, це означає, що антена налаштована дуже добре відповідають п'ятидесятих.

(1) Якщо ви прикладіть додаткові лінії одного й того ж перетину (Zc = 50 Ом), зворотні втрати не повинні міняти теоретично.У практичних додатках, загасання буде змінюватися мало.Вище, то це вірно і для інших Ом, якщо матч Зін і Zc.

(2) Якщо ви докладете виведення додаткових ліній різних перетинів, але те ж Zc, повернення втрата може змінюватися через розривів у зв'язку з-за різниці в поперечному перерізі.Як правило, зміни повинні бути невеликими.(3) Якщо ви використовуєте шістьдесят четвертий Zc на харчування антени, і ви отримаєте повернення втрати -45 дБ (нормована на 50-ом), і ви докладете п'ятидесятих переведення рядка до нього, будуть якісь зміни у зворотному втрати теж.Знову ж таки, це пов'язано з розривами в conneciton через різницю в поперечному перерізі.Зміни можуть бути невеликими, якщо вони не особливий випадок.

Те, що я хотів би запропонувати вам зробити наступне:

(1) Ви перший оптимізації переведення рядка в 50-му.
(2) Ви оптимізувати antnena Сін = 50 Ом допомогою цього перекладу рядка.

Таким чином, ви повинні бути в змозі зберегти найкращі точності.Ви повинні намагатися використовувати цей канал відповідно до Zc = Сін Сін і є вхідний опір антени ви хочете.

З повагою.

Шановний сер,

є опція в панелі інструментів .--- 50 Ом для хвиль --- якщо я використовую, що я не міг дати негативний порт.з вдячністю,

kbmani.

Привіт, Kbmanick:

Це старий порт реалізований у стилі IE3D.Plese робити не tuse його.Кращим є продовження, порт "Додатково".Це новітня система і вона працює відмінно в останні кілька років.

З повагою,

привіт Цзянь,

Зазвичай ГВП нормовані на 50 Ом чи не так?то я думаю, не буде жодних проблем.дати вашої зворотного зв'язку.

Привіт, kbmanick:

Так.Як правило, кожне розширення порту, нормована на п'ятидесятий повинні дати вам гарні результати.Тим не менше, кожна схема реалізована по-різному.Це може дати трохи по-іншому результати в якийсь крайності (висока або низька частота).Для хвильової схемою, в ньому використовуються концепції хвиль.Як правило, вона хороша на більш високій частоті.Тим не менше, воно не може бути дуже стійкий при низьких частот.Крім того, для дуже втратами ліній, наприклад, в RFIC, хвилевід heory не може бути точним (Будь ласка, прочитайте Додаток щодо складним Zc з Посібник користувача IE3D).хвилі схема теж не так добре, як продовження, схема Додатково на IE3D.

На IE3D, Є ще два розширення схеми (Advanced розширення і продовження на МІС).Обидва вони є дуже гнучкими.Тим не менше, розширення для MMIC схеми або перший реалізації буде деградувати при високій частоті, коли дисперсія висока.Розширення схеми Розширений є останнім доповненням кілька років тому.Він був прекрасні результати від низької до високої частоти.Обидві схеми використовують напруги та струму.Єдина відмінність полягає в тому, як ми обчислити напругу, яка може бути різною на високих частотах для дисперсійних систем.Схема реалізована в розширення схеми Розширений дає кращі результати, виходячи з нашого досвіду останніх кількох років.

З повагою,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back