розпізнавання відбитків пальців

K

kejunconsult

Guest
чи є хто-небудь розпізнати відбитки пальців nural використанням мережі?
які nural мережі ви використовуєте?

Я хочу використовувати MLP і BP алгоритму.Хто-небудь може дати мені будь-яку команду?
Велике спасибі!!

Привіт kejunconsult,

Ive зробили проект деякий час тому за допомогою нейронних мереж для розпізнавання відбитків пальців.Чистої нейронних був MLP використанням ВР.

Що б ви хотіли знати про вашому проекті?

З повагою
KoosDoos

привіт koosdoos:

Я хочу зробити це за допомогою нейронної мережі.Але, як я знаю, ми використовуємо нейронної мережі класифікації.У нашому реальному житті, відбитків пальців додаток працювати так: по-перше, stroe відбитків пальців у базі даних, потім за допомогою відбитків пальців, щоб відповідати всім іншим відбитки пальців, якщо вона відповідає, тобто по відбитку пальця; в іншому випадку це інші.Отже, як nural мережі classificate, тому що всі відбитки пальців не те ж саме.

Ви можете дати мені по електронній пошті?
шахта: kejunconsult (на) gmail.com
Спасибі!

Наскільки я знаю, нейронна мережа використовується не тільки для класифікації.Я думаю, прямого поширення мережі можуть зробити зізнання.

Процес розпізнавання відбитків пальців може бути приблизно такою:
- Розширення зображення
- Витяг функція
- Однакові / алгоритм розпізнавання
- По теперішній час результат

привіт leekk8:
Я знаю, що заходи, як розвивати розпізнавання відбитків пальців.Але зараз я поняття не маю про те, як використання backpropogation відповідно з відбитками пальців.Скажіть, будь ласка, детальніше.
Спасибі!

Вам потрібно буде вийняти функцію за відбитками пальців.Поїзд прямого поширення мережі визнати цю функцію.Різні пальців має різні функції, тому мережа буде виходити з результатом, який ідентичності відбитків пальців належить.

Для алгоритму мудрий, зверніться до книги та розвиток мережі.Вклад буде функція витягання з пальців і висновок буде Вас відповіді.Архітектури, ви повинні перевірити і перевірити, щоб отримати найкраще поєднання архітектури.

привіт leekk8:
Дякуємо за Вашу відповідь.Я вже знаю, процес, як використовувати нейронні мережі визнати відбитків пальців.Але, як ви сказали, якщо я хочу додати систему розпізнавання відбитків пальців в один PC.Я хотів би відзначити відбитків пальців однієї людини.Необхідно 7 годин на поїзді нейронної мережі.Як ви кладете алгоритму в реальний продукт?

Я на самом деле немає ідеї, як здійснити це на реальний продукт.На мою думку, якщо система розпізнавання, що використовуються в ПК, краще ми не будемо використовувати нейронні мережі метод, так як це займає багато часу під час навчання.У всякому разі, ви можете отримати хороший архітектури, де ви можете навчити мережу в набагато більш короткі терміни.Це не ефективно, якщо необхідно для підготовки до 7 годин, якщо ваша база даних дуже великий.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back