розбити питання

G

Guest

Guest
Шановні все,
Якщо я хочу вимірювати SFDR мого КСР.Як я можу використовувати розбити?
Якщо я використовую Simulink, але я можу бачити картину в розбити?
Що трапилося?Якщо ви знаєте, розбити, ви можете мене навчити?
Або дайте мені трохи інформації про розбити.
Спасибі.

Якщо A / D SFDR породжується модель Simulink кращий спосіб це написати результаті в робочому просторі Matlab і потім виміряти за допомогою БПФ SFDR.Ви можете прочитати в Аски Дельфін Smash і сюжет ШПФ.

Якщо модель Вашого телефону VHDL-AMS або Spice генерувати з Smash кращий спосіб це написати сумки та імпорту в Matlab.Усі існуючі Spice мають дуже обмежені можливості backprocessing.Spectre наприклад, підключитися до Matlab для обробки заходи рівнянь.Таким чином, ви можете написати м-файли, які роблять SFDR.

rfsystem пише:

Якщо A / D SFDR породжується модель Simulink кращий спосіб це написати результаті в робочому просторі Matlab і потім виміряти за допомогою БПФ SFDR.
Ви можете прочитати в Аски Дельфін Smash і сюжет ШПФ.Якщо модель Вашого телефону VHDL-AMS або Spice генерувати з Smash кращий спосіб це написати сумки та імпорту в Matlab.
Усі існуючі Spice мають дуже обмежені можливості backprocessing.
Spectre наприклад, підключитися до Matlab для обробки заходи рівнянь.
Таким чином, ви можете написати м-файли, які роблять SFDR.

Ви повинні створити цифровий синусоїдальної хвилі з максимальним значенням, рівним пікове значення вашого D / A.Період повинен бути цілим числом вашого аналізу часу.Потім ви можете використовувати прямокутні вікна.Використання можете використовувати вбудовані в ШПФ з MATLAB.Якщо ціле відносно провести SFDR це співвідношення синусоїди влади до влади найбільших шпори.

rfsystem пише:

Ви повинні створити цифровий синусоїдальної хвилі з максимальним значенням, рівним пікове значення вашого D / A.
Період повинен бути цілим числом вашого аналізу часу.
Потім ви можете використовувати прямокутні вікна.
Використання можете використовувати вбудовані в ШПФ з MATLAB.
Якщо ціле відносно провести SFDR це співвідношення синусоїди влади до влади найбільших шпори.

Я спробував розбити за 50 години, але не міг зрозуміти, як почати нову модель VHDL_AMS засновані.див. керівництво, але відкриття приклад given.plz мені допомогти.

дайте мені загальної проц.

1.Відкриття порожній проект.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back