рентгенівського стрільби з пістолета час!

P

Picstudent

Guest
Хай

Я повинен зробити контрольний ящик рентгенівської системи стоматологічної називається RVG типу.

Технічні люди запитували мене, для активізації трубки X для 20millisecond до 2000milliseconds з AC лінії!(В залежності від зубів для розгляду)Це значення повного або практично для перемикання змінного струму для 20milliseconds?

або технічного персоналу неправильно витлумачені що-небудь?

або я не зрозумів роботи пристрою?

будь ласка
Спасибі
Picstudent

ПривітЗ метою отримання X-RAY вам необхідно висока напруга генератора!20кВ і більше

Porbebly змінного струму підключений до високої керма напруга - все, що потрібно зробити, це підключити інвертор до мережі змінного струму для обраного часу

Ви повинні тика обережністю, так як X-RAY дуже Денгер зупинити - так що якщо ви не знайомі з обережністю процедури не грати з ним

Всього хорошого

Бобі

Те, що вони, ймовірно, хочете ви зробити, це мати напівпровідниковий перемикач на стороні мережі 20 кВ живлення та увімкніть його в selectble ціле число циклів електричної мережі.

хай
Спасибо за ответ та інформацію.

Пристрій має вбудований підсилювач напруги і мій блок управління повинні надавати тільки спрацьовування сигналу протягом певного часу.

але моя проблема полягає в тому, що вони хочуть, щоб я тригера змінного струму для дуже невеликий тривалістю приблизно 20 до 2000 мілісекунд залежно від зубів для сканування.Чи можемо ми викликати лінії передачі змінного струму для деяких 20millisecond з сімістором?

20millisecond тільки в період моєї формі хвилі змінного струму.Завдяки \
Picstudent

Привіт

Так, Ви можете зробити це з нуля - крос детектор проведено на основній лінії

Пошук у Google за "нульовий хрест детектор ланцюга" для схема

Так вам буде синхронізована з лінії електропередачі змінного струму, коли ви викликаєте ваш ланцюга

Ви також можете використовувати сімістор як перемикач - Я не можу радимо вам використовувати AC Твердотільні реле insted.

цього пристрою combinetion від тиристорних zerocross детектор оптико-cupler

І не забудьте про всяк випадок

Всього хорошого

Бобі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back