про частотного плану інструменти

M

mydreamhouse

Guest
що це краща програма для трансівера частотний план?

Ypu міг дивитися на ansoft дизайнер - студент версія, яка доступна для вільного скачування.Це симулятор системи і повинні бути в змозі робити деякі основні розрахунки системи трансівера.

Сьогун

Привіт всім,

Просто для мого розуміння.
Що таке частотне планування.

Випадок 1: У trasceiver коштів, що повинно бути, якщо частота LO IF це і РФ це, передбачити, де помилковий буде падати, а знайти підходящу частоту для TX і Rx.

і справа 2.в клітці.(Мобільний телефон, BS додаток) Частота кожного осередку WRT сусідній клітці, інтервал, повторного використання і т.д.

Правильно я кажу.
is talking about first case.

Я думаю, mydreamhouse
говорить про перший випадок.
Зазвичай я бачив людей, що використовують листи Excel для цього.чи є легко доступного програмного забезпечення??
-Has ansoft got this option.

сьогуна-С
ansoft отримав цю опцію.

З повагою
Г. В.

спасибі!
так, я маю на увазі, як визначити, LO і якщо для нового трансівера і як аналіз помилковий.
я відомі деякі Excel листа можна розрахувати помилковий, але це занадто просто.ADS може бути вибір для бюджету РФ, але і для помилкових аналізу.

Перевірити RFcafe.com.Кірк тут хороший інструмент для планування частот.Крім того, Genesys має хороший інструмент планування.

U також можете використовувати ADS в помилковий аналіз.але це забере час.frequqncy планування має часу крок дизайн

Genesys має те, що IF інструмент, легко визначити частоту IF

також перевірити кілька книг, у можете вивчити помилковий відповідь простий розрахунок руку

khouly

Agilent Genesys в WhatIf, здається, дуже потужні і можуть idenify графічно всі шпори регіонів, вільних відразу для вас, як ви плануєте частота.
http://eesof.tm.agilent.com/products/genesys/whatif.html

Від'їзд SpectraSys занадто для аналізу першопричин шпор.
http://eesof.tm.agilent.com/products/genesys/spectrasys.html

Благодарю вас всіх ..........
яке програмне забезпечення використовується у плануванні РФ?
Чи може одна є ідея?
Plz ..........

Перейти На початок

Ваше питання ж

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back