про компенсувати скасування в компаратора

I

icfb

Guest
як реалізувати зсув cancellling в компаратора або AMP? Кого-то є хороші схеми? спасибі!

8) Ви можете урізати компенсувати за допомогою потенціометра з офсетним PIN-код. які ОУ ти користуєшся

Привіт, це додаток Див Повідомлення від Maxim: ч ** P: / / www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/803 * = T

Ви можете використовувати нарізаний метод скасувати зсув

Ви можете звернутися до принципу Разаві про перетворення даних. Є дещо про компенсувати скасування.

привіт sunking, як використовувати нарізаний метод? Будь ласка, скажіть мені. Дякую вам [цитата = sunking] Ви можете використовувати нарізаний метод скасувати зсув [/quote]

привіт Бяо, не могли б ви запропонувати мені фото? Дякую вам [цитата = Бяо] ви можете послатися на принцип Разаві про перетворення даних. Є дещо про компенсувати скасування. [/Quote]

[Цитата = Бяо] ви можете послатися на принцип Разаві про перетворення даних. Є дещо про компенсувати скасування. [/Quote] я можу знайти цю книгу на цьому сайті? спасибі:)

Ви можете спроектувати схему для збільшення або зменшення вихідний струм у вихідному каскаді компаратора крок за кроком до зміщення скасовується. Тоді схема спалили деякі обрізки біт осередки для запису результату.

привіт, я знаю, що гарна мережа "ч ** P: / / www.edacafe.com", то ви можете знайти подрібнювач, Докторська дисертація дасть вам багато знань про нього. Або IEEE допоможе вам. Я також зацікавлений у подрібнювач. ^ $ ^

Ви можете скачування цієї книги Разаві по розділу книгу в цьому EDAboard.

використовувати подрібнювач підсилювача або перегляд Сторінка 464 з CMOS Analog Circuit Design по PEAllen і Хольберга.

подрібнення або SC дуже широко використовуються методи в офсетному відміни, і обидва з двох metods є динамічними. Чи є інші методи в офсетному скасування? Тепер я намагаюся компенсувати скасування метод без конденсатора. Я пробував декілька методів, але вони були дуже нестійкі.

Ви можете помістити картинку на цьому сайті?

Autozeroing методів про компаратора CDS, CHS про Opamp

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back