пропоную книгу для цифрової електроніки

Цифровий дизайн Морріс Мано є гарною книгою

подякувати у всіх для ур пропозиції

агов я прочитав стільки книжок найпростішою і в той же охоплює всі цифрової електроніки є Schaum в Контури-Digital Принципи 3rd Edition ви також можете спробувати книгу Точчі або malvino

Я згоден з барельєфів, Schaum в Контури-Digital Принципи 3rd Edition є одним з найпростіших на поясненні теорії. Флойд хороший для навчання на експерименти .. Для моделювання з використанням VHDL, ви можете також використовувати цифровий техніки з VHDL Design (вибачте, якщо написати назву книги не так.)

Основи логічного проектування Чарльз Рот н Введення в логіку дизайн

Цифрова електроніка Морріс Мано є хорошим читати!

Сучасний дизайн логіки є кращим вибором цифрового дизайну: priciples і практики теж добре

Цифровий принципи дизайну та практика Джона Ф. Wakerly є кращою книгою і охоплює трохи про часовий аналіз.

Ось деякі з хорошої цифрової електроніки книг доступні 1) Цифрові системи: принципи і програми-Рональд Точчі -> краща книга в моєму opinion.After читаючи цю книгу, я закохалася в цифрових електронних. 2) Цифровий дизайн-Морріс Мано -> дуже популярна книга для цифрової електроніки. Не так вражає, як Точчі 3) Цифровий основи - Томас Floyd -> хороша книга для початківців. Пояснює основи дуже добре 4) Цифровий принципи і дизайн - Дональд givone -> Карта Карно пояснюється добре в цій книзі.

привіт, ви можете пройти через цю книгу .... [Б] 1.Foundations аналогових і цифрових електронних схем: Книги: по Anant Агарвал, Джеффрі Ленг. 2. Основи цифрових схем Ананд Кумар [б] стосується .. [/B]

Digital Design Морріс Мано 3rd Edition Дуже книга

Щоб дізнатися про основні принципи цифрового дизайну, піти на MORRIS MANO або ЧАРЛЬЗ РОТ ... Мені сподобалася остання більше ... Для цифрових КМОП НВІС Дизайн, одна і єдина книга, що навіть сама за себе це "цифрових інтегральних схем", Яна Rabaey, Ананта Chandrakasan, Ніколіч.

Я знаходжу цифровий Основи Флойдом відмінні бік для цифрових понять. Для цифрової електроніки і проектування інтегральних схем, мікроелектронних схем на Sedra оголошення Сміта було б добре

привіт ... Digital Electronics Ананд KUMAR

Привіт .. Основи цифрової електроніки А. ANAND KUMAR

Я хотів би запропонувати вам: Джон Ф. Wakerly, Digital Design: принципи і практика, четверте видання, Pearson Prentice Hall, 2006 я рекомендую своїм студентам, і вони знайшли його дуже корисним. Крім дуже хорошою цифрової основи, вона вводить вас в комп'ютерний цифровий дизайн за допомогою програмованих логічних пристроїв і hadrware дизайн мовами (HDL), саме ABEL, VHDL, Verilog.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back