пропоную книгу для цифрової електроніки

E

esha

Guest
може хто-небудь запропонувати мені гарну книгу, щоб почати з цифрової електроніки. переважно книга повинна чітко пояснити, булева алгебра, ворота, тригерів і цифрового дизайну ланцюга. якщо це можливо люб'язно також дати посилання на скачування книг. спасибі заздалегідь.

Як гарний початок, ви можете прочитати "Основи цифрової" Флойдом, вона охоплює суттєві основи цифрових схем. Тоді ви можете прочитати "цифрових інтегральних мікросхем: перспективи проекту" по Rabaey, вона охоплює CMOS цифрових схем і різних цифрових журналів мікросхем.

також книги Моріса Мано добре приймаються скрізь і ще кілька книг є avialiable тут, на форумі "Основи логічного проектування" Чарльз Рот "Введення в логіку Дизайн" надія у знайти один з цих простіше один

Я забув, як називається, але це дуже хороша книга для того, що вам нужно''''Точчі

цифрової логіки дизайн Моріс мано

Цифрової електроніки та принципах Області застосування на Malvino також добре

У моєї точки зору, цифровий Disign на Моріса мано найкраще підходить для початківців. Маючи masterd Мано можна потім перейти до більш складним книгам.

Цифровий дизайн Моріс мано краще стільки чол сказав ..

Введення в цифрової електроніки - Теодор Ф. Богарта ви можете знайти Digital Design Морріс Мано за цим посиланням http://www.edaboard.com/ftopic203938.html Digital Design, написана Морріс Мано ч ** р: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/02% 20Contents.pdf ч ** P: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/03% 20Preface.pdf ч ** р: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C01.pdf ч ** P: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C02.pdf ч ** р: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C03.pdf ч ** P: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C04.pdf ч ** р: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C05.pdf ч ** P: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C06.pdf ч ** р: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C07.pdf ч ** P: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C08.pdf ч ** р: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C09.pdf ч ** P: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C10.pdf ч ** р: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C11.pdf ч ** P: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C12.pdf ч ** P: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/06% 20Index.pdf

по-моєму краща книга для цифрової електроніки Digtal принципи системи і додатків, Точчі і widdmer

спробувати інженерно Digital Design: Переглянутий друга редакція, труть Річард Ф.

спробуйте наступне: "CMOS цифрової електроніки" Юсуфа leblebici

Дослідження 1 - "Морріс Мано" 2 - "Томас Флойд" 3 - "Кен Мартін"

Книги у повинна Фулоу є цифрові книги Р. П. Джайн 2) Morrismano 3) Чарльз Рот

Точчі і Widdmer і Томас Флойд кращий, але в мене є тверда копія цього не електронному вигляді

я думаю, Моріс Мано є кращою книгою для початку

це найкраща книга "Основи цифрової" Флойдом

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back