привет живлення DC-AC инвертор Дизайн

Я можу сказати вам, що вносить в AC DC инвертор легко.Коротко складним, якщо ви хочете перейти 5A або вище.важкий частина, якщо ви хочете синхронізувати струму на північноамериканський енергосистеми.
inow потрібно зворотнього
зв'язку для боротьби з цими 3 речі:

I), величина напруги (як правило, це константа)
II), частоти (якщо ви використовуєте лінію частоти через трансформатор всередині вашого методу модуляції Вам не доведеться турбуватися з приводу цього пункту, або)
III), фазовий кут.Це може бути складніше.

деякі хороші приклади високої потужності інвертори ( 10 кВт) з схеми та описи можуть бути план тут:

ч ** P: / / www.nalanda.nitc.ac.in / ресурси / EE / книги / VT.pdf

ч ** P: / / www.nalanda.nitc.ac.in / ресурси / EE / книги / florida.pdf

удачи

Mr.Cool

Ви можете сказати мені користувача і пароль для цього сайту

Я завантажив як PDF файл, і він не потребує будь-якого користувача /
пароль

немає логін /
пароль потрібно.його вільного скачування.

для використання в майбутньому, ви зможете знайти справді великі ідеї проекту з повним explination / схематичне / макета за допомогою ключового слова пошуку в Google, такі як "undergrad дисертацію електротехніки".

Mr.Cool

подумав я б оновлення для тих, хто цікавиться ...

Я закінчив моє инвертор, 1kW синхронізуються з північноамериканськими енергосистеми.він працював великий, phanse кут accurage до менше ніж на 0,1 градуси, (повний коефіцієнт потужності контроль навіть!).Менше 5% загальної гармонійних спотворень (THD).

richmond74 - у відповідь на своє питання про вихід фільтра дизайн.Коротше кажучи, вона складається з простого фільтра низьких (індуктивності конденсатор комбінації).які частоти ви встановите цей низький фільтр?Ну, ваші вихідного сигналу струму, ймовірно, 60 Гц.і ви хочете видалити шум (це є
обов'язковим етапом у инвертор дизайн, до речі).Яка частота шуму?Ви можете переконатися в цьому, підключивши дифференциального зонду на виході вашого вибору инвертор і швидкого перетворення
Фур'є аналіз на oscilliscope.тоді ви побачите, що частота вашого шуму на.але це не є необхідним,
оскільки він простий, щоб
з'ясувати це.ваш шум у першу чергу з такою ж частотою, як ваш инвертор перемикання частоти (як правило, 20 кГц).Ви пам'ятаєте, що вихідна частота струму становить лише 60 Гц.Низький тому фільтр повинен бути десь між 60 Гц і 20 кГц.який величезний асортимент!!Таким чином, він простий в конструкції.Я б порекомендував налаштування LPF отрезали частоти як можна більш низькому рівні, але не більше ніж у два рази ваш вихідний частоти,
тобто не більше ніж на 120Hz.індуктора необхідно розрахувати і вітер себе.розмір залежить від вашого вихідного струму.існує безліч матеріалів, там на "штуцер" фільтр індукторами в Інтернеті.

Як ваш проект буде??

Mr.Cool

Upol - ДБЖ дуже близький за своїм характером з інверторів проект описані тут.Після того, як ви преобразователь спроектований і побудований, я вважаю, це невеликий крок, щоб вона * * Крім того, ДБЖ.

Я не побудували UPS, так що я всього лише спекуляції.for example, if you have batteries connected to the DC Bus which feeds your inverter, then you have your microcontroller detect when your primary power supply dies.

При цьому виявити, просто запустити инвертор.Хитрість полягає в тому, яким швидкий / гладкої вашого инвертор може прийти в Інтернеті?

Ключі
запам'ятати ваш инвертор повинна бути в мережі в той же фазовий кут.якщо ваш инвертор є "синхронізовані", то це не буде проблемою.

Mr.Cool

Mr.Cool писав:деякі хороші приклади високої потужності інвертори ( 10 кВт) з схеми та описи можуть бути план тут:ч ** P: / / www.nalanda.nitc.ac.in / ресурси / EE / книги / VT.pdfч ** P: / / www.nalanda.nitc.ac.in / ресурси / EE / книги / florida.pdfудачиMr.Cool

Він потрібен пароль, Ви могли б надати нам, це не безкоштовно ...

Я, до речі, спрямованих моєї сітці
прив'язані инвертор з нульової потужності трансформаторів.тільки трансформатори я використав у ворота водіїв.кожен водій воріт (по одному на кожній нозі инвертор) має свій власний окремо обгрунтованою, плавучі земля, висока частота трансформатора.дуже маленький пристрій,
що може бути розміром з нікелем.

Вам потрібно плавучого підстави для перемикання високою стороні перемикачів.низькій стороні вимикачі не потрібні плавучі місцях, але якщо ви вже використовуєте плаваючою високої стороні ..може також зберегти дизайн последовательной.

опто арматури створили напруга ізоляції.

Mr.Cool

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back