R
richmon74
Guest
Я хочу зробити DC инвертор, які будуть здатні нести 10
комп'ютера з 15 "звичайні ЕПТ монітори для кожного з них.
* Який потужності чи повинен я орієнтувати?
* Кращий напруга я повинен використовувати?У мене є варіант 24VDC і 48Vdc
* Який генератор буде більш adviceable; PWM, winebridge, Cristal синусоїдальної, квадратні хвилі, пульс і т.д.?
* Ніхто зробити проект на цьому рівні він може поділитися своїм досвідом зі мною?
* EDA програми, яка найкраще підходить для імітації такого роду ЕЧТСУ?Я спробував простіше числі з P * Otel і це дійсно безлад
*, Или же кто есть уже розробки схеми для цієї специфікації.і готова поділитися?
* Будь-який веб-сайт у формуванні / ланцюгів на цьому рівні проекту?
*
В період з FET Абд BJTs який є привабливим і чому?
* Яку трансформатор дизайн найкраще підходить для цього?(подробиці, якщо такі є)
* Що реально визначити потужність; xformer чи влада транзистор
* Що таке вплив частоти на потужність
Я намагався мої руки на инвертор проекти іноді і зараз він не був справді eassy.будь-яка допомога буде appriciated і я сподіваюся, що вона буде корисною для інших на цьому форумі також
Останній раз редагувався richmon74 від 11 липня 2003 16:11;, всього редагувався 1 раз
комп'ютера з 15 "звичайні ЕПТ монітори для кожного з них.
* Який потужності чи повинен я орієнтувати?
* Кращий напруга я повинен використовувати?У мене є варіант 24VDC і 48Vdc
* Який генератор буде більш adviceable; PWM, winebridge, Cristal синусоїдальної, квадратні хвилі, пульс і т.д.?
* Ніхто зробити проект на цьому рівні він може поділитися своїм досвідом зі мною?
* EDA програми, яка найкраще підходить для імітації такого роду ЕЧТСУ?Я спробував простіше числі з P * Otel і це дійсно безлад
*, Или же кто есть уже розробки схеми для цієї специфікації.і готова поділитися?
* Будь-який веб-сайт у формуванні / ланцюгів на цьому рівні проекту?
*
В період з FET Абд BJTs який є привабливим і чому?
* Яку трансформатор дизайн найкраще підходить для цього?(подробиці, якщо такі є)
* Що реально визначити потужність; xformer чи влада транзистор
* Що таке вплив частоти на потужність
Я намагався мої руки на инвертор проекти іноді і зараз він не був справді eassy.будь-яка допомога буде appriciated і я сподіваюся, що вона буде корисною для інших на цьому форумі також
Останній раз редагувався richmon74 від 11 липня 2003 16:11;, всього редагувався 1 раз