потрібна допомога в прийнятті бездротової автомобіль

V

vjfaisal

Guest
привіт
Будь ласка, допоможіть мені в прийнятті бездротове управління автомобілем за допомогою дистанційного управління ....

Будь ласка, скажіть мені кроки, щоб зробити ......

З найкращими побажаннями

Це величезний чувак ..звучить як автомобіль Джеймс Бонд.Чи є у вас електроніки рульовий механізм вашого автомобіля?Якщо припустити, звичайно, що ви автомобіль повністю інтегрований з електронікою.Це має бути відправною точкою

будь ласка GIV мені деякі ідеї бездротового керування автомобілем

в цілому пульт дистанційного керування для такого роду програм передає інформацію у вигляді кодів або частоту зміни ...

для коду типу є код для кожної кнопки і бінарні значення передаються з використанням постійних частоти і відповідної функції відбувається на машині ....
для частоти метод сигнал, який передається відрізняється за частотою для кожної кнопки, і залежно від частоти функцію виконує ....

вкажіть більш detaily що ще ви хочете знати!!

наприклад, для:

якщо у мене є дуже слабкий сигнал, як ЕОГ, і у мене є посилювати його 100000 разів, і тепер я повинен контролювати рух автомобіля бездротової, то який метод є ефективним, будь ласка, допоможіть правильним говорити мені через блок-схеми, якщо це можливо , необхідні кроки.BST стосується

перетворювати напругу використанням АЦП, то ви можете відправити цифрового значення .... як код
або ви можете використовувати напругу перетворювача частоти і відправити частоти і, отже, керувати автомобілем .....

Блок-схема збираєшся містити низький рівень шуму підсилювача-> підсилювач-> АЦП / V до F перетворювач-> передавач ....

якщо я хочу використовувати перетворювач процесуальний кодекс, то мені потрібно кодер і декодер, крім того, чи є воно правильним (скажіть на милість так чи ні).

Також, будь ласка, скажіть мені, як використовувати частоти відправлення та одержання техніки, в автомобілі.

Основи frquency відправки ....в якості мого сигналу є низьким frquency, у мене є посилити її, а потім відправити, що та як подати частоти передавача, а також в кінці ресивер для прийому сигналу.З найкращими побажаннями

Код може бути двійковий код сам по собі або ви можете перетворити його в інший код, і цей час ви, безсумнівно, необхідно кодер і декодер ....в бездротових вам не відправити посилений низькочастотний сигнал, а просто відповідної модуляції сигналу високої частоти ...
Ви можете надіслати свої коди в високої частоти і отримати його або модулювати за частотою вихідної напруги і відправте її або використовувати someother схема модуляції ....так що перший вирішити вашу схему модуляції ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back