потрібна допомога в кодуванні 16F877

S

sultan.al3lama

Guest
привіт у мене є проект зі створення автомобіля, який може рухатися самостійно і відправити його прихильність до базової станції через XBee звернути його шлях може хто допоможе мені в коди, які можуть мені допомогти або шлях до побудови такої системи З повагою,

в CCS існує простих кроків в команди для відправки даних через XBee. Ви уявити більш докладну інформацію про ваш проект і апаратного забезпечення. Для якого рівня у вас є просуванні цього проекту. У рівні Studebts? чи??? Розкажіть нам, що є ідеї, які ви зібрали для цього проекту. Якщо у вас є proveide схема тут ... Він може використовувати все, щоб допомогти вам ...

Ви використовуєте GPS або будь-які інші датчики для зондування позиції? Якщо у вас є якісь схеми напишіть мені, я допоможу тобі я зробив ці два varaities

привіт, я буду використовувати GPS і модель, я буду використовувати на засланні [URL = http://www.sparkfun.com/products/9436] 50 каналу GS407 Гвинтова GPS-приймач - SparkFun Електроніка [/URL] Мені потрібно код, який буде читати GPS-дані і відправити їх до базової станції через XBee Крім того, мені потрібно знати, як малювати шлях автомобіля залежно від GPS читання, які надходять з автомобіля я знаю, що GPS використовується RS232 в той час як XBee також використовує RS232 в 16F877 я тільки один RS232 як можна вирішити цю проблему? Якщо ви можете допомогти мені, будь ласка, З повагою,

в XBee або ПОС немає RS232. Він містить тільки USART. У XBee, це 3,3 стандарт. І в ПОС це TTL. Так що вам потрібно для перетворення між цими напругами. Ви можете відправте currect ідеї, які я пришлю код для вас, мій друг

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back