потрібна допомога в англійський термін для пристрою

G

Guest

Guest
Я живу в не-говорящих англійською країни, і я вчуся на мікроконтроллер (особливо 8051), але я не знаю англійської слова описують про пристрій, що виконати це завдання: перекласти програми, які ми програмували (може бути, в зборі або C), щоб блок мікроконтролера.

Чи можете ви допомогти мені!

Заздалегідь спасибі!

Програма, яка переводить низьким джерела рівня збирання коду в машинний код називається асемблером.
Програма, яка переводить джерело C код або будь-який інший мову високого рівня, такі як BASIC, Pascal, C , C # і JAVA в машинний код називається компілятором.У цьому випадку компілятор C.

Самий популярний компілятор для 8051 є Keil: http://keil.com/

Ще один популярний компілятор C для 8051 і багато інших мікросхеми є IAR: www.IAR.com

Після прочитання вашої прохання, я трохи інший запит з нього.

Ви шукаєте програми наявному обладнанні.Якщо це так, то чи не могли б ви докладно дизайн мало.Це коли все стає конкретним (особливо в 8051, деякі багатьох varients).Дайте нам знати, який процесор.Є багато програмних продуктів поза там.Знову ж таки, ви можете навіть не потрібен.

robotman

Ви можете бути більш конкретним, що ви просите.exacly що вам потрібно?

У мене є введення в 8051 його 147 сторінок англійською мовою (формат Word).якщо ви хочете, дайте мені знати.

Читати це дуже хороший FAQ:
У чому різниця між перекладачем, асемблер, і компілятор? http://www.8052.com/faq.phtml?FAQ=10

Я думаю, він має на увазі фізичне пристрій, який може передавати виконали програму на 8051 - програміст.

Epegic пише:

Я думаю, він має на увазі фізичне пристрій, який може передавати виконали програму на 8051 - програміст.

напівпровідник пише:

Чи є слово: програміст?

Один мій знайомий сказав, що це слово Downloader.Так у чому ж різниця між цими 2 слова?

напівпровідник пише:

Один мій знайомий сказав, що це слово Downloader.
Так у чому ж різниця між цими 2 слова?

Пошук у Google за "8051 програміст", і ви можете отримати сотні комерційних або DIY програмістів деталей.

Чи можу я дизайн і виготовити його самостійно?

напівпровідник
Вибачте, що я не втрутився раніше.Якщо ви подивитеся на мій перший пост, пам'ятайте, я запитав про вашу конфігурації.На підставі дизайн (який 8051, є гніздо для пам'яті, є інтерфейс ISP т.д.), це буде визначати, що потрібно робити.

Якщо Ви можете розповісти нам трохи про вашу дизайн, ми можемо допомогти з рекомендаціями .....

robotman

"Чи можу я дизайн і виготовити його самостійно?"

Дуже важко для початківців по розробці і написати драйвер для програміста, але ви можете побудована одна заснована на будь-якій схемі avialable в Інтернеті.Є багато хорошого дизайну і часто безкоштовно, вибрати один, що ви думаєте, найбільш підходящий для Вас.

Так, я знаходжу, 8051 програматор через Інтернет!Але я не знаю, яка пошукова система підходить для виконання цього завдання (Google показує так багато результатів, і багато хто з них не мають відношення)!

Не могли б ви розповісти нам, що 8051 пристроїв ви plannng у використанні.Як я пам'ятаю Є багато дешевих програмістів, як DL2TM що sopport відомо AT89S2051.Однак, якщо ви плануєте використовувати не-контролери Atmel ви знайдете difficoulties у пошуках вільного програміста.

Джордж

За запитом "8051 навчитися в'язати" і почати перегляд.Ви можете є багато корисної інформації.

Схоже, Atmel Номер для меня ....

Я не знаю, якщо він носить описовий характер достатньо.Є деякі цифри в кінці?

Якщо я правильно пам'ятаю, ця частина дозволяє ISP (в системне програмування).Там повинно бути багато вільного програмування адаптера схеми та гіршому випадку, Atmel продає thei кабелі провайдера за $ 39 США.

robotman

89Cxx загальна назва процесора, зроблених різними виробника.

AT89cxx є Atmel процесорів, програмування в паралельному режимі.
AT89Sxx також процесорів Atmel, може бути progrmming паралельно або ISP.ISP використовувати тільки 4 ~ 5 проводів, ви можете зробити кабель завантажити себе, справді дуже простий.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back