поточних дзеркал порівняння

S

shwetarao

Guest
привіт всім

серед Каскодний підсилювач і саморегулівних поточним дзеркалом (в якому джерелом напруги у верхній транзистора посилюється і поставляється у вигляді напруги на затворі з тим же транзистор), який один має більше (менше) напруги дотримання і чому?

заранее спасибо!

-Shweta

Я думаю, що необхідно Каскодний підсилювач напруги зсуву, тому необхідні додаткові поточні

якщо Каскодний підсилювач транзистор не змінюється, а потім додати регулятор посилення завжди буде поліпшити вихідний імпеданс з тим же фактором A. ..

Я знаю, вихідний імпеданс саморегулівних більш Каскодний підсилювач поточне дзеркало .. те, що я хочу знати, і в цьому разі дотримання напругу менше? Дотримання напруги я маю на увазі, мінімальна напруга, необхідне для підтримки конфігурації в режимі насичення і тим самим зробити його роботу в якості поточного дзеркало ..

будь-якому випадку спасибі за відповідь!

це дивне визначення, я думав, ви мали на увазі відповідність напруги -> провідності.Ну, Каскодний підсилювач джерела, воно, як правило 2 Vdsat.Для регульованих Каскодний підсилювач, якщо ви використовуєте той же тип пристрою, ви в кінцевому підсумку з 2Vdsat V в, якщо ви використовуєте складеному Каскодний підсилювач регулювання, вам все одно доведеться 2Vdsat.

для Каскодний підсилювач поточним дзеркалом, дотримання напруги V в 2vdsat ! нижній транзистора вимагає vdsat V в для того, щоб бути в насиченості і верхньої транзистора, отже, вимагає vdsat V в vdsat.

може хто-то чітко пояснити висновок відповідність напруги для саморегулівних поточним дзеркалом або мені точку будь-он-лайн інформацію?

-Shweta

Як вам сказати,
"Для Каскодний підсилювач поточним дзеркалом, дотримання напруга V в 2vdsat"

для саморегулівних поточним дзеркалом, відповідність напруги 2vdsat 2vth

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back