подвоювач напруги архітектури споживає <50uA ..

G

gggould

Guest
Привіт всім,

Я хочу, щоб дизайн заряду насос, який може забезпечити 5V/less ніж 10uA продукції.
Харчування 2,9 ~ 4.6V, а загальний поточний бюджет 50uA.

Може хтось запропонувати мені гарну архітектуру насоса заряд, який може поміститися в (або поряд з) мій 50uA нинішнього бюджету?А як розділ влади бюджету на окремий блок?

Я намагався побудувати один з bandgap/regulator/1MHz осцилятори / подвоювач напруги (використовуючи один запропонований WU і CHANG в JSSCC 04/1998), але в цілому майже струму> 500uA ...

Спасибі й гарного дня ...

gggould

більша частина потужності витрачається в буферній ланцюга драйвера (брухт поточних та паразитної ємності призвело трата сил), в іншому випадку приблизно 20% ефективності мета твоє для дублер легко achiavable.

Якщо влада не дарма буфером водія, але і передавати частину заряду конденсатора і потім перемикати пристрій проклеюють може бути не обов'язково.

Якщо ви використовуєте тип заряду Діксон насоса діода падіння VI результати дуже низьку ефективність.

Не знаючи ваші ланцюга, я міг би сказати, що 20% ефективності легко домогтися, якщо ви вибрали правильний топології і оптимізувати CP ланцюга та години буфері диска.

Сподіваюся, що це допомагає!

IMHO, один подвоювач напруги може робити свою роботу дуже добре.

Якщо напруга на виході не повинні бути дуже стабільним, спробуйте використовувати імпульс пропускається регулювати Ваш рахунок насоса.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back