повний проект з використанням нечіткої логіки управління.

N

nemo_085

Guest
привіт я вчуся нечіткої логіки для мого остаточного проекту, і я шукаю застосування для вивчення, але я заплутався пропозиції мені потрібно:?:

якій області ви в? Якщо ви з транспортуванням, ви можете вчитися нечітких заснований світлофора. Управління Sytems, холодильного та кондиціонерного використанням FLS. Мікрохвильова піч Comm проектування з використанням FLS ID ви знаходитесь в телекомунікаційних ...

Тут дуже інформативним сайтом з більшою частиною проектів по нечіткій логіці. "Http: / / www.aptronix.com / fuzzynet / designnotes.htm" ви можете знайти різні проекти там, ось деякі Зміст: 1. Розпізнавання використанням ФІДЕ (машинного зору і аналізу зображень) 2. Multi-обробки даних сенсорів використанням ФІДЕ (смарт-повітряних мішків дизайн) 3. У режимі реального часу контроль перевернутим маятником * 4. Нечіткий контролер інтелектуальних пральна машина * 5. Нечіткі автоматичного фокусування для мікроскоп на космічні човники * 6. Серводвигун силу контроль * 7. Реактор управління * 8. Автомобільні передачі керування * 9. Дисковод шпинделя * сервоприводи 10. Нечіткі автоматизованого виробництва * 11. Скло плавильної печі управління * 12. Нечіткі кондиціонер контроль * я знаю, що деякі інші ресурси, які повинні знайти їх в купу файлів і посилань, якщо Вас зацікавлять я можу зробити це за вас. 8): D

Які програми Ви хотіли б зробити? Є багато областей застосування. По-перше, я хотів би повідомити вам, що ви повинні вибрати проект з ваших довідників. Якщо у Вас виникли питання, не соромтеся. Я також зацікавлений в нечіткій логіці управління.

Чи можу я дізнатися потрібно нечіткої логіки управління приклад для довідки, або деякі продукти з нечіткими управління, який може бути встановлений на вашому обладнання? Якщо вам потрібна продуктів, використовуваних в температури, я думаю, я можу надати вам ці продукти, такі як деякі регулятори температури з автоматичним tuing функції ПІД-регулювання? . Якщо Вам потрібно більше інформації, будь ласка, зв'яжіться зі мною за електронною поштою: [електронної пошти] wm@toky.com.cn [/Email]. Мене звуть річки Вонг.

Спробуйте нечіткого управління перевернутим маятником, завжди весело.

Якщо ви студент, може бути, ви можете спробувати свої руки на щось просте, як лінії наступні робота або пральна машина системи. Все найкраще!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back