питання резистор для моделювання

G

Guest

Guest
Привіт,
У мене два питання по rsistor варіант для моделювання.

Перше питання:
Якщо в нашій схемі, я використовував два резистори, резистори одного типу, наприклад, всі nwell резистор.Тоді в повній симуляції випадку, я можу припустити, що вони розрізняються за тією ж тенденції?тобто якщо один максимальна, другий максимум.Це не станеться, що це один хв, макс інший?Чи не тому, що вони мають ту ж маску?

Друге питання:
Якщо я буду використовувати два різних резистори типу, наприклад, один nwell резистор, другий P резистор, то повною симуляції випадку, чи потрібно поєднувати їх з різними незалежними кути, тобто 1 хв, іншої більш, або один є не більше, другий є хв? Це значить, нам потрібно більше моделювання знайти гіршому стані.

хто-небудь Pls Can.допомогу з цього питання?

Спасибо заранее

Ви повинні зробити mentcarlo імітувати.

Montcaro аналіз буде корисний для оцінки продуктивності для резистора варіації.
Але й тут, я сподіваюся знайти найбільш несприятливому випадку.Тому мені потрібно об'єднати різні кути, щоб знайти його.Те, що я хочу знати, як поводитися з різними резистори, що використовуються в одного ланцюга, я повинен розглянути їх у якості різних кутах?

Ви самі відповіли на всі запитання, що Вас питання самостійно.
За той же тип резистора використовувати той же кут.Для різних типів резисторів-другий кут, тому що вони зробили з імплантацією, на інший час.Тому вони повинні розглядатися в якості незалежних і може відхилятися в інший бік.

при моделюванні
У всіх повинні імітувати кутку резисторів.і і є відсотків параметрів моделі

ретельної планування.
і ви можете моделювати в тому ж кутку, коли змінити ставлення мало (0,2% до 0,5%)

Здравствуйте, Sunking,
Дякуємо за допомогу.

Ви сказали: "імітації в тому ж кутку, коли змінити ставлення мало (0,2% до 0,5%)", л, що на увазі, коли моделювання, а також з огляду на невідповідність для rsistor коефіцієнт до 0,2% до 0,5%?

спасибі

Згідно ур пост, це дуже важко моделювати!

Я думаю, ви можете використовувати резолюція моделі по всіх кутках, і краще робити після моделювання до нього.

Джон Сю писав:

Привіт,

У мене два питання по rsistor варіант для моделювання.Перше питання:

Якщо в нашій схемі, я використовував два резистори, резистори одного типу, наприклад, всі nwell резистор.
Тоді в повній симуляції випадку, я можу припустити, що вони розрізняються за тією ж тенденції?
тобто якщо один максимальна, другий максимум.
Це не станеться, що це один хв, макс інший?
Чи не тому, що вони мають ту ж маску?Друге питання:

Якщо я буду використовувати два різних резистори типу, наприклад, один nwell резистор, другий P резистор, то повною симуляції випадку, чи потрібно поєднувати їх з різними незалежними кути, тобто 1 хв, іншої більш, або один є не більше, другий є хв? Це значить, нам потрібно більше моделювання знайти гіршому стані.Pls Може хто-небудь.
допомогу з цього питання?Спасибо заранее

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back