питання посилення пропускної спроможності продукту

J

Jenifer_gao

Guest
Всі привіт:

Якщо amplifer працює в тісному циклу, є пропускна отримати продукт, як і раніше дорівнює, що у відкритій операції цикл?

J

Взагалі так.Подумайте, операційних підсилювачів.Після посилення зменшується на зворотному резистори 3 дБ збільшує пропускну здатність мережі.

У разі одного транзистора підсилювачів продукту зменшується з нижньою вигоди.Це пов'язано з паразитарні опорів проживання постійною.Для біполярних підсилювачів на основі резистора зворотнього зв'язку випромінювача дозволить пом'якшити це скорочення.

Насправді, це залежить.Ви можете спробувати використовувати шапки в якості зворотнього зв'язку та використання зворотним зв'язком робити аналіз, ви зможете знайти GBP змінюється.

безшумної пише:

Насправді, це залежить.
Ви можете спробувати використовувати шапки в якості зворотнього зв'язку та використання зворотним зв'язком робити аналіз, ви зможете знайти GBP змінюється.

Завдяки Btrend, ваш поясненню, має більше сенсу.У мене ще одне питання для вас з аналізу характеристик на закритій підсилювача циклу.На малюнку 1 в моєї прихильності, це загальні установки для тестування відкритого підсилювача петля у частотний аналіз відповіді.Якщо я хочу перевірити закриті amplifer циклу з конфігурацією показано на малюнку 2, я не міг використовувати ту ж установку тестування, тому що Hspice скаржаться, що немає шляху від вузла X на землю, якщо я застосовую Vbias до вузла Vin.

Чи є у вас досвід з тестуванням закритого циклу підсилювача, будь ласка, поділіться своїми знаннями з Вами.Спасибі.

J
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

у можете підключити високим опором (наприклад, 1GΩ) від X до GND.

Привіт.
Якщо частотний діапазон експерименту відомо, що ви можете здійснювати великий резистор паралельно з C2 (величини повинні бути ретельно підібрані для того, щоб не втручатися в схему функціонування.)
Тим не менш, можуть бути деякі інші корисні методи.

З повагою,
EZT

GBW саме те, що видно з назви, раз пропускну вигоди.Так що якщо ви збільшити прибуток, то зниження пропускної здатності.
При роботі у відкритому циклі, операціоннікі має GBW ви бачите в caalog.Це не змінює і не внутрішні операціоннікі полюса зсув частоти.

Однак, коли ви працювати в замкнутому циклі, це компоненти, які визначають GBW схеми, у випадку якщо вони не є чистими резисторів.

Подивіться на фотографію.Червона лінія характеристична з операціоннікі, зелений один, що схеми.GBW є пропускна здатність отримати з 1 (0dB).Очевидно, що пропускна здатність схеми можуть бути порушені зовнішніх компонентів.Але це те, що цікавить вас, оскільки ви ніколи не будете використовувати операціоннікі у відкритому циклі.

Якщо мережа містить лише чистий резистори, пропускна здатність знаходиться на перетині посилення (горизонтальна пунктирна лінія) з нового рядка.При використанні реактивних елементів, то GBW є більш вузьким, виданої "зеленої лінії".Пропускна здатність визначається в тому ж порядку, але з використанням "зеленої лінії".Таким чином, це буде більш вузьким.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Спасибі за все відповісти мені

Btrend пише:

у можете підключити високим опором (наприклад, 1GΩ) від X до GND.

Цитата:

Однак, коли ви працювати в замкнутому циклі, це компоненти, які визначають GBW схеми, у випадку якщо вони не є чистими резисторів.

[Цитата = "Btrend
[/] Цитатою
Я не розумію цього
3.якщо β (и) чистого резистивних, тобто β (S) = б ......яка є постійним і Ь <1
LG (S) = (и) * б
GBP = A0 * ω0 * Ь <* A0 ω0
так GBP з "петлі отримати" LG менше GBP підсилювача.
в малюнок у VVV, зелена лінія по GBP LG = A (и) β
і червоною лінією GBP підсилювача (и)
два з яких різні.

[/] Цитатою

Я не зовсім згоден з вами, коли ви отримати фунтів стерлінгів для підсилювача з чистого мережі резистор зворотного зв'язку, ви втратили щось.Для системи зі зворотним зв'язком мережі передачі функції повинні бути:
H (S) = (и) / [1 (и) B (и)], якщо assme підсилювач однополюсний системи, а
(S) = Ао / SQRT ((ω / ωo) ^ 2 1), якщо B (и) є постійним, як б, ми можемо отримати
H (S) = [Ао / (1 АОВ)] / [1 з / ((1 АОВ) ωo))]
Тепер постійного посилення, ADC, стає Ао / (1 АОВ), а частоту зрізу, ωc, стає (1 АОВ) ωo, так GBP є ADC * ωc = Aoωo, зберігає ті ж, як у відкритій структуру циклу.

[/] Цитатою
4.якщо β (и) чистого ємності, як і у випадку ми обговорювали, це Cf / (Ci CF), і це все ще постійна <1.і результат буде такий же, як в кроці 3.
[/] Цитатою

Існує трюк у чистій ємності зворотного зв'язку, так як B (S) називається передатною функцією зворотного зв'язку, яка залежить від форми зворотного зв'язку.B (S) є постійною тільки тоді, коли зворотній зв'язок серії шунтуючі формі.У цьому випадку замкнутого циклу GBP такий же, як відкрита 1 цикл.Але якщо він знаходиться в шунт шунт-форми, історія стає іншим.

Я згоден з Гао.

Дійсно, при зворотного зв'язку кришка навантаження, вона змінює ефективної навантаженні OTA, а потім змінити GBP в колі зворотного зв'язку.

Я думаю, що вводить в оману поняття коефіцієнта підсилення на смугу продукт!
там попередній висновок, я помиляюся, що приріст LG не отримати в англійських фунтах стерлінгів, прибуток визначається Під / Vi, а пропускна здатність визначається також Під / VI.
Під / Vi = LG / β / (1 LG), коли петля закриті.

Цитата:

Існує трюк у чистій ємності зворотного зв'язку, так як B (S), називається функція зворотного передачі, яка залежить від форми зворотного зв'язку.
B (S) є постійною тільки тоді, коли зворотній зв'язок серії шунтуючі формі.
У цьому випадку замкнутого циклу GBP такий же, як відкрита 1 цикл.
Але якщо він знаходиться в шунт шунт-форми, історія стає іншим

Btrend пише:Цитата:

Існує трюк у чистій ємності зворотного зв'язку, так як B (S), називається функція зворотного передачі, яка залежить від форми зворотного зв'язку.
B (S) є постійною тільки тоді, коли зворотній зв'язок серії шунтуючі формі.
У цьому випадку замкнутого циклу GBP такий же, як відкрита 1 цикл.
Але якщо він знаходиться в шунт шунт-форми, історія стає іншим

хтось може сказати мені, чому зі зворотним зв'язком GBW йде справа з GBW у відкритому варіанті петлю конденсатора зворотного зв'язку?

Я не можу знайти відповідь в ході вищезазначених обговорень.
спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back