перемикання передач воріт & SFDR треку & HOLD

W

wael_wael

Guest
Привіт кожному тілі,
Я збираюся дизайн трек конденсатор і перемикач Hold, я закінчив дизайн ОТА та години genrator.Я хочу дизайн вимикачів (передача воріт одного) може хтось допомогти своїм підняттям мені digram дизайн і як його імітації.так воно і буде корисно для мене.
Thank U стільки
Остання редакція wael_wael Янв 02 2008 17:02; редагувалось 1 раз в цілому

Чому б не використати зростання перейти?

Привіт,
Краще використовувати перемикачі для завантажувального вхідні перемикачі для поліпшення THD.Але для інших перемикачів можна використовувати передачу воріт.
Для завантажувального вимикачі цій роботі є Dessouky повідомлення:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=685614 # 685614
Для передачі воріт вимикачі Ця стаття допоможе вам:
Низьке енергоспоживання-сигма-дельта модулятор для застосувань в ADSL-технологію низької напруги КМОП
по: Сафі-Харб, M.; Робертс, ГВт
Ця стаття знаходиться тут:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=924527&highlight=power delta 96sigma% модулятор ADSL # 924527

Сподіваюся, що це допоможе!

Thank U так багато хлопців, я desined перемикача передач воріт, а я піду до завантаження дизайн я сподіваюся, не приймати довгий час, я дійсно з нетерпінням високого SFDR.
привіт

Дорогі друзі, я використав передачу воріт вимикачі проблема в тому, СПБУ, я нахиляє читати наслідок, можуть допомогти У мене знаєте, як це місиво, Фінляндії складає 10 МГц, FS = 50MHz
Regds
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

До речі, я повинен подякувати "naalald", адже газет була дуже корисною
, І в мене багато питань з приводу Bootstrapping Switch, наприклад, в документі ДУЖЕ НИЗЬКОВОЛЬТНИЙ DIGITAL AUDIO, на малюнку 7, як проектувати & імітувати ЛАНЦЮГ
СТОСОВНО
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Привіт wael_wael,
Не могли б ви пояснити переваги цього перемикача на строк від швидкості і потужності споживання?

С. Wael_Wael,

Якщо ваш FIN 10MHz і ПС = 50MHz БПФ тільки про декілька сотень МГц.Місце, які Вас цікавлять дуже нижньому кінці вашого ділянки.

mouzid пише:

Привіт wael_wael,

Не могли б ви пояснити переваги цього перемикача на строк від швидкості і потужності споживання?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back