перегрів трансформатора!

T

the_risk_master

Guest
Привіт, хлопці,Я зробив цей дизайн джерела постійного струму за часом тому, я вже будувати це
Theres немає проблем з вихідним напругою (це дає близько 22.8V DC).Проблема в тому, що моя трансформатора suddnly тут стає дуже жарко (перегрів) Я думаю, що мій дизайн тут прав.Але що може бути wrogn тут?Будь ласка, допоможіть ...(Трансформатор 220:24 @ 1A)

привіт всім ...
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Тепло під навантаженням чи ні?Якщо під навантаженням, що поточний?Lutput влади ви приймаєте від постачань?Чи відповідає вона трансформатора.Чи вона почати тепла весь час, чи тільки останні дні?Чи є гаряча, навіть якщо ви вимкніть регулятор recitifier від вторинної обмотки?

Якщо ур trasformer над тепла з навантаження, перевірте наступне

Loose ядро з дзижчання - щільний основних більше Є.І.

перевірити середнього і початкового дротяний калібр currect рейтинг

Dip його в ізоляції лаків та Зростання за допомогою лампа 100W

Привіт Макрі та Артем,Я перевірив, щільно ядро (немає необхідності додавати Е) він програв навіть без навантаження.

Вихідний струм складає близько 0.58A, якщо я відключати трансформатор випрямляч і підключений до розетки змінного струму, це дає 24V AC для вторинної обмотки і не нагрівається на всіх ...Хм ..... Що мабуть, тут не так?

Ей risk_master!

Проблема, безумовно, конденсаторів фільтру - 2200uF.
З такою конденсатор піковий струм буде дуже великий - у кілька разів номінальний струм трансформатора.
Принесіть його аж до близько 100uf і задовольнятися невеликий брижі!

Сподіваюся, що це допомогло!

Гирі

the_risk_master, могли б ви мера змінного струму в точці підключення котушки випрямляча під навантаженням.

Потім помістіть резистор дає той же струм навантаження (0,58) безпосередньо на котушку випрямляча wihtout і чи повідомляти трансформатор гарячої чи ні.

Перевірити діодний міст на короткий / відкрити діодів.

Ви не вказали, скільки поточної завантаженні тягне але ваша проблема може бути не більше, ніж намагатися отримати більше від трансформатора, ніж вона може доставити.Ви сказали, що трансформатор потужністю 24V 1А.1 ампер рейтинг AC рейтинг, а при підключенні будь-який трансформатор у колі електроживлення постійного струму, необхідно де-курс поточний рейтинг на 30% до визначення постійного струму максимум, що може бути доставлений харчування.Причина цього полягає в змінну напругу збільшується на 40%, якщо це виправити і зберегти ВА (вольт-ампер) рейтинг трансформатор, поточний рейтинг має бути зменшена.Що це означає, що ваші один ампер трансформатора дозволить більш 700mA вихід з блоку живлення.Якщо навантаження брати більше, ніж ця межа, трансформатор, безумовно, перегріву.

HTH - Mike

Резистор між висновками 1 і 2, можливо, і не 220ohm 220K.Вихідна напруга такого регулятора повинні бути до 30V без навантаження постійного струму.
Вимкніть DC навантаження і перевірити трансформатор для опалення.Якщо трансформатор отримати гарячий ви повинні перевірити діоди в міст випрямляча і 2200u конденсатора на витік.

Я згоден з тим, що перевірка діодів повинен бути вашим першим кроком.

Якщо у вас є що випливає або несправності діодів, що призведе до дуже високої брижі струму через великі електролітичні.Тому що пульсація струму AC, кришка фільтра буде виглядати як дуже низький імпеданс шлях до GND для цієї течії.Якщо цей струм досить великий, він буде нагріватися, а також електролітичні.

the_risk_master не відповідає - Я думаю, що холодно на Філіппіни тепер так опалення трансформатор має перевагу до нього).

Звичайно, це вина 3:57 вимірювання кроки для вирішення головоломки, і я сподіваюся, наш друг задовольнить мій нетерплячий interrest знати причини.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back