отримати фіксоване timesetp в HSPICE?

Хьюз пише:YSZ пише:

. Варіант POST = 2 = DELMAX точної 0.0u Rmax = 1 DVDT = 2 LVLTIM = 2 FS FT = 0,1 = 0,1

. Tran 10U 120m

YSZ пише:Хьюз пише:YSZ пише:

. Варіант POST = 2 = DELMAX точної 0.0u Rmax = 1 DVDT = 2 LVLTIM = 2 FS FT = 0,1 = 0,1

. Tran 10U 120m

Проблема була вирішена шляхом допомогти Юза.
Просто зміни параметра:
. Варіант POST = 1 точне
. Tran 0.5u 120m
але я так сумнівів на посаду параметр, пост = 1 зберігає файл бінарний формат, пост = 2 зберігає файл формату ASCII, вони ніякого відношення хвильових форм, але є деякі відмінності дійсно, будь-який орган міг би пояснити це питання для мене?

Я переглянув ASCII. Tr0 файлу і виявив, що всі дані тільки п'ять ефективних цифр.У результаті, коли час моделювання між 10ms і 100 мс, дозвіл вихідного час 1US.При моделюванні 10ms і 1000ms, дозвіл вихідного час 10us.Таким чином, ми отримали ulgly сигналу.Розрахунок резолюції не обмежується 5 ефективних цифр.Я не знайшов, як змінити ряд ефективних цифри в ASCII. Tr0 файлів.Хто знає?

Вставити цей варіант може допомогти:

. Сторінку numdgt = 4 (або вище)

Ні NO. Варіанту numdgt ні варіантом measdgt має контролю tr0 ASCII-файл.

JOSKIN пише:

Основна проблема полягає у вашому simultion час занадто довгий (більше ніж 100 мс).

Тому що в (*. TR #) перехідні файлу результату SIM-карти, дійсний цифровий номер, який описує час моделювання є фіксованою, хвиля не може показати докладна інформація, коли прийде час перевищує 100 мс.

Я щодня працюють з HSPICE, і я зазвичай знайти багато конвергенція проблем, ніяких DC шляху до gound, час кроку до малих і т.д. Найчастіше ці проблеми систематично з-за короткого замикання, відкрита схема, і т.д. ..Таким чином, befoure витрачати багато часу на пошуки варіантів, які вирішить Вашу проблему краще подивитися, знову ж таки, до ланцюга, він використовується для погана людина зробив річ.Вибачте за мій англійська

Ви, хлопці, можете перевірити деякі книги, як "Усередині SPICE" або "The Spice книгу".
Ці книги отримали корисні пропозиції для вирішення проблем моделювання.
Вони також можуть допомогти вам налаштувати ваші моделювання правильно.

На мій погляд, встановіть опцію точної може допомогти вам велику частину часу.Потім перевірте схемотехніки, а не до короткого замикання або "ні DC шлях до землі", і так.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back