низьким напругою буфера

J

jutek

Guest
ПривітЯ працюю на низьких LDO влади.Спочатку я зробив моделювання з простими 1 етап OTA (NMOS введення), а також влада МОП та зворотного зв'язку.
Низький Vdd становить 1,3 МОП так має бути достатньо великим, щоб диск 100 мА.OTA має велике вихідний опір, при роботі з низьким струму зміщення та його причинами, паразитарні полюс вихідний опір і ємність МОП вхід в країнах з низьким frequecies.Це погіршує GBW, регулювання навантаження і так далі.

Я хочу використовувати напругу буфера, щоб відправити полюса до вищої частота.Я використовував простий МОП NMOS або джерело послідовника, але це не в повній мірі ефективної включити або вимкнути цей транзистор.

Так я використовував той же OTA в буферній конфігурації.Характерно в порядку, нахил 1.Вона повторює вхідну напругу на вихід.Але проблема полягає в низькій Vdd.Це 1.3V, і мені потрібно близько 0.3V на виході до 100mA диск з перевалу пристрою.Це inut причини напруги, входи транзистора (NMOS) є Каттофф так вихідний опір великий.
В умовах низького навантаження всі, все в порядку.Транзистори працюють в насичення і вихідний опір є низьким.

Не могли б Ви рекомендувати будь-які налаштування або схему, яка буде працювати нормально?

що стосується

jutek

jutek пише:

ПривітЯ працюю на низьких LDO влади.
Спочатку я зробив моделювання з простими 1 етап OTA (NMOS введення), а також влада МОП та зворотного зв'язку.

Низький Vdd становить 1,3 МОП так має бути достатньо великим, щоб диск 100 мА.
OTA має велике вихідний опір, при роботі з низьким струму зміщення та його причинами, паразитарні полюс вихідний опір і ємність МОП вхід в країнах з низьким frequecies.
Це погіршує GBW, регулювання навантаження і так далі.Я хочу використовувати напругу буфера, щоб відправити полюса до вищої частота.
Я використовував простий МОП NMOS або джерело послідовника, але це не в повній мірі ефективної включити або вимкнути цей транзистор.Так я використовував той же OTA в буферній конфігурації.
Характерно в порядку, нахил 1.
Вона повторює вхідну напругу на вихід.
Але проблема полягає в низькій Vdd.
Це 1.3V, і мені потрібно близько 0.3V на виході до 100mA диск з перевалу пристрою.
Це inut причини напруги, входи транзистора (NMOS) є Каттофф так вихідний опір великий.

При низькій навантаженні всі умови все в порядку.
Транзистори працюють в насичення і вихідний опір є низьким.Не могли б Ви рекомендувати будь-які налаштування або схему, яка буде працювати нормально?що стосуєтьсяjutek

surianova пише:як же ви використовуєте OTA з МОП в якості вхідних даних?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back