не може отримати chipscope на роботу.

L

laserbeak43

Guest
Здравствуйте,
Я використовую Chipscope і ISE 10,1 люкс і я не можу отримати його на роботу.
Цитата:

ПОМИЛКА: ChipScope: Один або кілька неправильних з'єднань сигнал виявлений.

ПОМИЛКА: ChipScope: Двічі клацніть значок scope.cdc у вікні джерел змінити і виправити проекту CDC.

ПОМИЛКА: не вдалося Chipscope вставки

HI
це повідомлення приходить, коли всі сигнали, для яких не призначені годинник і тригери правильно ...
якщо і запустити. CDC файлів, не пов'язаних сигналів виділяє червоним кольором перевірити ...
уя сподіваюся, це допоможе u. ..

Той факт, що "дуже простий код" не годинник може бути достатньою причиною для відмови.Ви повинні намагатися з
кілька розроблених код, наприклад лічильник.

Привіт
спасибі за відповідь, я як би махнув на chipscope.Здається, просто ще один головний біль Xilinx.але ви надихнули мене старатися.
Це мій новий модуль і синтезує без помилок
Код:

Модуль clockedSwitches (вхід clk0,

вхід [3:00] SW,

потужність [3:00] LEDR

);Параметр MS5 = 18'd250000;

р [17:00] ц;

р [3:00] СІД;

завжди @ (posedge clk0)

починати

якщо (| ц) ц <= кол-1;

ще

починати

ц <= MS5;

Світлодіодні <= SW;

кінець

кінецьпризначити LEDR = LED;endmodule

Чи можете ви показати нам повний код, де мулу і значок блоки примірник разом з функціональними код?

курсової кут

це повний код.Я просто намагався зробити щось chipscope могли б використовувати.

Вам треба згенерувати АМП та ICON Verilog або VHDL блоків з використанням Coregen, а потім будувати їх у ваш проект, а також ваші функціональним кодом.

Chipscope вимагає, щоб ці блоки, як зразок сигналів Вас цікавить і відправити дані на програмне забезпечення Chipscope.

курсової кут

я використав вставки.як я вже сказав, що був єдиним методом, я, необхідні для використання.чи впевнені Ви, мені потрібно для створення ядра?

Тільки так, як я коли-небудь робив це для створення екземпляра АМП та ICON ядер в своєму коді.Вставки ніколи не працювала добре для мене.

чи може один скажу chipscope процедури

Я кинув на chipscope і Xilinx всі разом.Просто наказав DE2

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back