напруга знижується, коли PA включається

A

ajhsu

Guest
Коли я зондіруемой Vbat в ПА осцилограф, і я знайшов
Напруга впав, коли PA включений.
Якщо я вилучив з конденсатора розв'язки Vbat, він впав ще більше.
Чи може хто-небудь сказати мені, чому?
Дякуємо за вашу допомогу.

Що ви використовуєте в якості джерела живлення: акумулятор або блок живлення?А якщо це блок живлення, це регулюється або нерегульований?

привіт,
Я думаю, ця проблема дует коливань вашого підсилювача потужності.
Ви можете бачити частоти підсилювача.з spectroum аналізатора.
твоє.

Я використав харчування для джерела напруги.
Запитання я вже не є проблемою.Це факт.
Це насправді падіння напруги мало трохи, коли PA включиться, і здається, нормальний
behavior.Please поглянути на додається малюнок.
Блакитної лінії Vramp сигналу і чорні лінії Vbat напруги.
Vbat напруги впав трохи біля 0.06V (з 3,4 знизився до 3,34)
коли сигнал Vramp feeded дюйма
Tx виступ дуже хорошим.NO ненормальна поведінка.
Я просто не знаю, чому вона впала?
Струму від джерела живлення не може доставити Vbat в часі?

PS: Харчування Agilent E3642A
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Опору постійному струму PCB слід між клему акумулятора і ПА є занадто високою.Необхідність коротше і товстіше слід.У всякому разі, дизайн повинен низьким конденсатор ШОЕ (> 33uF), недалеко від ПА.
Ще однією причиною падіння (якщо акумулятор опір ок) може бути недосконалою контакту між батареєю і акумулятор-роз'єм.
Максимальна 100 мВ знижується під час вибуху в GSM-900, повну потужність, в порядку.Пам'ятайте, що при поганій КСВ поточного PA ще вище.

Привіт vfone
Один додаткове запитання, чому напруги не завжди зменшуватися через
опір, але це тільки впав, коли PA включений?
Спасибі.

Тому що між сплесками ПА OFF і не зробила жодних постійного струму.У період з чергами у вас отримати, в режимі очікування або сну постійний струм.Вони дуже малих струмів (мА) в порівнянні з повною потужності постійного струму, які можуть бути до 1,7 А (2А або при поганих КСВ).Вища постійного струму DC означає підвищення краплі.

Привіт, Vfone.Що, може, проблема у виробництві, якщо падіння DC занадто висока!
До речі, якщо використовувати акумулятор, що DC краплі нормальним?
З найкращими побажаннями!

Перша проблема, яка може з'явитися це не може отримати необхідну потужність.Крім того, оскільки DC нижче, ніж вихідна напруга живлення, для досягнення потужності контуру управління збільшити потужності, а також покласти ПА в глибоке насичення, збільшення перемикання перехідних процесів.У якийсь момент навіть спектру модуляції і фазові помилки можуть бути порушені (з-за різкої зміни фази, що відбувалося в глибоке насичення).

Спасибі Vfone.
У мене є питання, як суддя ПА, якщо робота у глибокому насиченні. У вас є швидкий спосіб, щоб судити? Як ви думаєте, перевіряючи ефективність PA можна судити?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back