мультиплікатор і фільтра матчу

V

VT1

Guest
Привіт всім, я новачок у розробці РФ і я потребую деякою допомоги.КСВ допомогли мені зробити конструкція підсилювача в Genesys, але те, що я, що робити тепер робити мультиплікатора.Огляд:

Генератори працюють на 25МГц> буфер> Фільтр / матч 50MHz гармонійних> буфера X2.

Мені вдалося зробити підсилювач вибирають / моделювання за допомогою КСВ, але я незрозуміло, як докласти осцилятори до першого буфера і як це зробити моделювання та оптимізації для дублера, а фільтр або матч мережі, щоб моя мультиплікатора.
Будь-яка допомога буде високо цінується.

Що ж у використання в проектуванні підсилювача.

Дай мені ще деталь дизайну, так що інші можуть коментар або запропонувати ...

Ось простий подвоювач частоти використання, кремнію і діодів Шотткі.Що вносяться втрати близько 9 дБ при 40/80 МГц, можливо, трохи менше у вашому частоти.

http://www.wenzel.com/pdffiles/diodedbl.pdf

Або ви можете використовувати LM1496 IC.Див. на стор 8 і 9 цього додатки до уваги:

www.onsemi.com/pub/Collateral/AN531-D.PDF
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Привіт всім, це те, що я робив досі.Будь ласка, якщо ви бачите які-небудь проблеми, то скажіть мені, як я новий і намагається дізнатися РФ дизайн або основні з яких-небудь чином.Схема була оптимізована для максимальної вигоди.Відгук замикання між першим підсилювачів і другий підсилювач бере з першої гармоніки.Ця схема працює на лавці, але відгук схема дуже чутлива.З цього моменту я зайшов у глухий кут і потребують допомоги з цих кілька запитань.

1.Чи є це найкращим способом подвоєння ланцюга.Є діоди краще, дешевше, менше число компонентів, менше шуму?
2.Які параметри потрібно враховувати при оптимізації схеми.Я вважаю, що коефіцієнт K повинна бути більше 1?
3.Як я можу імітувати Resonate схеми і подивитися, як реагувати саме в цьому ланцюзі.Використовую я гармонійного балансу симулятор?
4.Дуже важливо: Як мені додати 2n4427 транзистором на цій моделі, як Є без приправ файли по мережі, і я не розумію, які параметри я маю вручну ввести в генезу.Велике спасибі
VT1
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back