модем інтерфейс з мікроконтролером

P

pimr

Guest
привіт,
Я хочу, щоб інтерфейс мікроконтролера із запитом modem.my Wavecom є те, що використання DCD і Р. шпильок в модем? Хіба що програма опитування Р. Р., і якщо є присутнім він посилає необхідні команди на присутнім на виклик?Крім того, якщо RTS / CTS використовується для управління потоком чому DTR / DSR потрібно.
Дякуємо за допомогу
pimr

Мені мої заяви я просто короткого замикання РТС і КТС, а також DCD і DTR.

Я також не використовувати RI.

Просто використовуйте RX, TX і GND може також знадобитися рівні як перекладач MAX232 для конверсії від -12 до 5 вольт рівні.

Ви можете контролювати все програмне забезпечення, просто відключіть апаратне рукостискання (за допомогою команди AT) і подивіться на "RING" отримав через RX доручити модему для відповіді на виклик (з відправленням "ATA").

Це також гарна ідея використати 9600 або 19200 бод, щоб ваш мікроконтроллер не отримати дані занадто швидко.

сподіваюся, це допоможе

Чому у РТС просять ясно для передачі даних, тобто Clear To Send (CTS) РТС Кверрі і CTS є answear, а також для засобів DTR Data Terminal Ready, це говорить, коли термінал л готові передавати, у можете бути готовим Але не відправити, отримати у нього??DRS є відповісти на DTR.

Якщо ви хочете зробити дуплексний зв'язок між 2 модемами контрольованих мікроконтролерів я пропоную використовувати U керуючі сигнали, як РТС CTS і так далі, якщо й використовується пряме з'єднання (Існує не телефонії центральне місце в дорозі) та Р. DCD звичай необхідності.

Якщо ні, то у можете встановити сигнал Р. активувати контролер від режиму сну, використовуючи цей сигнал, як апаратне переривання, у можете робити виборчих теж, але я думаю, це найкраще рішення.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back