моделювання конденсатор резистор вимикач

G

Guest

Guest
Привіт.Я моделювання конденсатор Вимикач для реалізації резистор (кажуть).Операція полягає в наступному: На фазі phi1, V1 оцифровується через конденсатор C. На наступному етапі дублювання phi2, V2 отримує вибірку.Різниця цих напруг приводить до струму.Її все дуже просто.
Коли я моделювати всі ідеальні компоненти на привид, я отримую сплески струму при вмиканні моменти часу.У книгах сказано, що середній струм буде текти між V1 і V2.Тепер моє питання, як знайти цю середній струм.Є тільки шипи струму (ці шипи, я вважаю, цілком добре).
Мій фактичної метою є використання цієї включений резистор всередині кришки ланцюга безперервного час сказати зміщення точки чогось.Так що, коли збільшується частота перемикання я отримаю вище поточної.
З повагою,

Середній струм визначається шипами, проте це важко виміряти соотв.його імітації.Ви можете, наприклад, збільшити опір вимикача в результаті більш широких шипів.

Але найкращий і наочному вигляді є моделювання частина SC протягом всієї схеми.У більшості випадків напруги V2 збігається з обігу термінал операціоннікі (віртуальна земля) - в результаті переносу заряду з C включений в конденсатор тримати зворотний зв'язок.
LvW

@ LvW
Спасибі.Але я все ще є питання.Наприклад, я хочу, щоб використовувати цю кришку включений резистор для налаштування струму зміщення в поточному дзеркало.Чи можна це зробити?
Моєю метою є отримати струм зміщення в залежності від значення конденсатора.
Я знаю Є багато експертів у цьому форумі, будь ласка, допоможіть.
З повагою,
/ Хай Номан

Ну, його не так легко, так як це, здається, зовсім новий дизайн.
По-перше, така думка прийшла мені в голову:

Поточне дзеркало повинно бути упередженим джерелом струму.
OTA є досить хорошим джерелом струму зі струмом, яким можна керувати за допомогою резистора налаштування крутизни р.
Таким чином, при фіксованій вхідної напруги і змінної SC-резистор, як блок управління г OTA можна було б використовувати для зсуву ваше дзеркало.
Надія Я зрозумів завдання добре.

LvW

Нарешті, останнє зауваження: Не забувайте, що S / C-резистори не є безперервними одиницях часу.Таким чином, фільтрації / згладжування не потрібно.І, як результат, струму зміщення не потрапить в точності DC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back