ланцюги під майданчик

R

rajesh13

Guest
Як ланцюги під майданчик схема реалізується.
Чи є потенційні проблеми, пов'язані з цією схемою.

Це пов'язано з I / Os схем CMOS процесу.

Як нормальний, ланцюги під прокладка влади тр.або запуску схеми

Активний схеми під панель металу заборонені з-за механічних напружень у зв'язку часу.Це призвело до занадто великої втрати врожаю.

Як щодо ОУР ланцюги під майданчик?

Я думаю, ТІ і Motorola використанні цієї концепції протягом багатьох років зберігати кремнію області.

ОУР може поставити під майданчик привабливості, якщо це діод або BJT

Я турбуюся про про речі, які "sfsystem" згадав.Так що ж робити для боротьби з цими подіями stressfull зв'язку.

Я не пропоную використовувати активні області ОУР, ні схеми під майданчик.я знаю тільки зареєструватися знаходиться під нею на 2 мкм правила для водія РК-панелі.але глибоко-мікронної технології на південь призводить до величезних механічних навантажень, навіть зареєструвати буде концерт коливання характеристик.

У вас є інформація про рівень стресу, яка буде доступна в ланцюги під майданчик.

Процес повинен бути призначений для активних ЗВ'ЯЗОК AREA (ААТ).Це термін, який використовується для опису схеми здачі в зв'язку майданчик.Я працюю в компанії, що робить це на регулярній основі в наші внутрішні процеси.Багато ливарні не дозволяють цього.

Механічних напруг може бути великим, але відмова зазвичай викликана механічним втоми оксидних шарів приводить до тріщин в оксиди під майданчик.Ці тріщини дозволяють різних шарів металу на короткий з.

Невдачі не проявляються відразу.Термоциклювання є найбільш ефективним способом підкресливши, для цього механізму руйнування.Ми хочемо, щоб наші частини пройти електро-і не проявляють будь-яких тріщин під майданчик після 500 циклів від -65 до 150 C. У цьому випадку у нас є надійний процес.

Я зробив швидкий пошук по IEEE Xplore (http://ieeexplore.ieee.org/Xplore/DynWel.jsp) і знайшли 85 статей про AAB (активна площа <and> <and> зв'язку).

Так що якщо я хочу використовувати цю концепцію, я можу використовувати.Чи потрібно перевіряти в процесі людей.

Якщо цей процес дозволяє йому тоді не повинно бути основні правила, які визначають, як він може бути використаний.Я хотів би перевірити за процесом хлопці та ливарних щоб переконатися, що процес ви використовуєте дозволяє AAB.Якщо це не вони повинні звернути вашу увагу основні правила, ви повинні слідувати, щоб отримати надійні пристрої.

DoctorProf пише:

Якщо цей процес дозволяє йому тоді не повинно бути основні правила, які визначають, як він може бути використаний.
Я хотів би перевірити за процесом хлопці та ливарних щоб переконатися, що процес ви використовуєте дозволяє AAB.
Якщо це не вони повинні звернути вашу увагу основні правила, ви повинні слідувати, щоб отримати надійні пристрої.

Є багато пристроїв ОУР бути розроблені відповідно до колодки я бачив.Я думаю, що може врятувати області.Більшість з цих пристроїв ОУР діода ОУР.

як я знаю, є один набір ланцюги під майданчик бібліотеки з МРОТ 0.18um.Проте ніяких даних масового виробництва доступні для ознайомлення.Поки що це шоу під трансфер успішної перевірки.Необхідність проведення подальшого розслідування з приводу надійності.

Є багато видів продукту пристрій під майданчик.таких ОУР, запуску схеми тіла Рез.і так далі.
Важливо, що пристрій, який знаходиться під прокладка тіла пристрою.

ПривітПодивіться на цю адресу для колодок кадрів і багато іншого.

1.ч ** P: / / ~ www.ece.iit.edu/ НВІС / частоти обертання педалей / колодки /

Гарне керівництво з використання каденцію інструменти (рекомендується)

2.ч ** P: / / ~ www.ece.iit.edu/ НВІС / частоти обертання педалей /

* -> Т

Tnx

У мене одне питання ..Я друг використання UMC 0.18um процесу
й одягла ЦКТ під PAD ..
Потім -> панель у pad_pilling проблеми.,,

andy2000a пише:

У мене одне питання ..
Я друг використання UMC 0.18um процесу

й одягла ЦКТ під PAD ..

Потім -> панель у pad_pilling проблеми.,,

Welcome to EDABoard.com