лазерний далекомір вимірювання

P

piyush_bhatt

Guest
Привіт, друзі, я хочу побудувати лазерний далекомір з подальшим вимогою. якщо хто працював на цьому, будь ласка, допоможіть мені. 1 Слід мірою до 100 м 2, повинні робіт 3 днів безперервно. 3 з точністю див. Спасибо заранее.

Ви навички для розробки такої схеми? Якщо ви працюєте час, що потрібно, щоб світло пройшов один сантиметр це дасть вам уявлення про те, який схеми потрібно. Це не завдання початківців. Ви повинні бути в змозі проектувати оптики і працювати з дуже малою оптичної сили. Вам необхідно визначити мінімальну відстань, а також. Кіт

Кіт виховує однієї точки, не кажучи вже про бюджет потрібно! Подумайте про це, хтось вже спроектовані і побудовані аналогічні системи за допомогою мікрохвиль, його називають диференціальної GPS. Є які-небудь запасних атомними годинами валятися?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додав: 08:58 ---------- Попереднє повідомлення було в 8:46 ----------</span></span>
Ви можете думати про використання ультразвуку. Хоча, максимальна відстань 100 м з 1 см резолюції буде складним завданням.

Одна заковика з ультразвук широкий кут. З лазерів можна орієнтувати дерева на кілька сотень метрів, але з ультразвуком ви, швидше за все, просто захід до найближчого об'єкту. Кіт

True. У мене були сумніви в успіху використанням ультразвуку; це було просто проходять думки. Вимоги, передбачені дуже складною, використовуючи будь-який метод.

Ви праві - це є складним завданням. Noptel, ймовірно, одним з лідерів в області [URL = http://www.noptel.fi/eng/nms/index.php] Noptel Oy - вимірювальні системи - Генеральна [/URL] Кіт

Це цікаво! Ви помітили, як вони обчислюють руху?
Якщо приймач рухається за рахунок руху частини, до якої він підключений по лінії лазерного посилання, положення лазерного пучка на оптичних зміни цільового відповідно. Електроніка всередині системи міра ваги положення лазерного пучка на оптичних цільової безперервно і надавати дані про свої X і Y координати безперервно PC комп'ютер, наприклад.
Здавалося б, що вимірювання відстані до відносно нерухомого об'єкта буде навіть більш складною.

Відстань вимірюється просто за часом прольоту (хоча вони все-таки мм точність!). Ви можете знайти багато інформації про своїх схем від наукових статей і дисертацій в університеті Olou. Кіт

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back