коли Z (висока impedece) визначається як один з вхідних до ВОПОГ.

G

Guest

Guest
при 1 і Z (високий імпеданс), наведені в якості внеску у ворота І (CMOS) Що на виході.мої сумніви, якщо в ньому задається в якості внеску у ворота NMOS і МОП whts в результаті заходів.

чи може один Plz пояснити по відношенню до Z випадку, як внесок у підготовку та ворота

з повагою,
кил

з-за високого опору на одній із вхідних контактний, я думаю, важко припустити, що високий.Це треба сприймати як тільки низькою.Тому вихід буде низьким.

високого impedece на вхід дорівнює ООН за ініціативою введення.
і я вірю, що можна зрозуміти, що вихідна напруга, коли вхід не пов'язане ...

привіт,

в якості внеску вважається не пов'язаним потім transisor знаходиться у вимкненому стані, як відкритий Swith тому, коли інші матеріали дається як один до воріт і з використанням технології CMOS nside 2 NMOS про те, що один буде приділятися й інше холостого ходу.так що вихід 2 в сукупності не буде нульовий, як не шлях до VSS.

підходить до МОП бік, як один з них відкритий замикання та інших дається 1, так як транзистори у вимкненому стані і так VDD не може бути надана для виведення так етапі NAND в GATE І буде те, що в якості виведення, як нічого не приходить на виході з воріт NAND тому вихід може бути Z (висока impendece), який дається інвертора в якості внеску з метою забезпечення повного та ворота виробництва.зараз, якщо Z є внеском у інвертора потім Що ouptput .......... І воріт.
що стосується
кил.

насправді, коли вхід undriven.зарядки електроніки у ворота оксиду невідомо і випадкових.

Таким чином, на виході буде теж невідомо ...

Високим вхідним опором потенційно може включати як МОП NMOS і в той же час, якщо його напруження 2,0 для логіки CMOS.Крім того, напруга цього неведущіх вхід може підтримувати протягом тривалого часу, щоб записати те, що ворота легко статичного струму.Таким чином, це не хороший дизайн на всіх, і вам не потрібно знати, що вихід буде.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back