каскадні Н.Ф., коли імпеданс 50 Ом, не?

B

bmalp98

Guest
Привіт,

Ви знаєте ці формули і Excel листи, де можна обчислити casdaded показник шуму, вони зазвичай виконують 50 Ом системи, тобто відповідає входи і виходи.

Хто-небудь знає, як і на інші рівні опору в розрахунок?Як крайніх випадках, можна було б дуже невеликий вихідний імпеданс (напруга режимі) або надто високою вихідний імпеданс (поточний режим).

Спасибі,
bmalp98

Розрахунок передавальної функції від кожного джерела шуму на виході вузла, і помножте його на напругу шумів, то ви отримаєте потужність шуму пожертвував тим, що джерело шуму.Підводячи кожен вихід шуму разом, то ви отримаєте загальний шум вихідної напруги.Розділіть вихідний шум по напрузі передавальної функції, то ви отримаєте вхідний згаданих шуму.Використовуйте це вхід згаданих шуму для отримання НФ.

Вище, тільки якщо джерелом шуму є "некорельованих".

Usaually каскадний симулятор система попросити 3 параметрів, а саме: Gain, шуму рис і перехоплення Point.
Користувач спробувати корисну, що тільки 3 параметрів (не більше) не попросять.
Звичайно, припущення це ідеальне відповідність імпедансу.

Але ...якщо ви зміните відображення Генератор коефіцієнт шуму змінюється (це пов'язано з шумом моделювання 2 порти мережі).
У цьому випадку шум параметрів, необхідних для розрахунку збільшиться з 1 до 4 (NFmin, ReΓopt, ImΓopt, Rn), так калькулятор став знімати корисним.

Привіт ще раз,

ОК, я розумію, що насправді робить Н.Ф. тільки сенсі, відповідає матеріали?

Тому було б тоді більше сенсу вказувати шуму напруги / струму для напруги / струму інтерфейси режимі.Будь-яке письмове Excel або Matlab код для каскадного аналізу?

Best,
bmalp98

що ви хочете детально обговорюється в РФ за мікроелектроніці Бехзад Разаві
Я думаю, він допоможе вам.

За допомогою формули для розрахунку Фрііс Н. Ф. каскаду, а також використовувати наявні отримати як коефіцієнт посилення, з відповідними опорами.Зверніться до Gonzalez - транзисторних підсилювачів мікрохвильова піч.

Привіт,

спасибі всім, хто відгукнувся.
Razavy, безумовно, добре читати і відповідати на питання, Гонсалес, мені доведеться отримати перше.

bmalp98

bmalp98 пише:

Привіт ще раз,ОК, я розумію, що насправді робить Н.Ф. тільки сенсі, відповідає матеріали?

Привіт,

ОК, я мав на увазі Ф. можуть бути легко в порівнянні з рівним рівнем опору.Добре, тепер?

Один маленький глюк я знайшов у книзі Razavis стор45:

екв.2,101 говорить, для всіх рівні Rs = Rin1 = = Rout1 Rin2 і Av час розвантаження отримати
NFtot NF1 = (NР2-1) / 2 ^ AV1

екв.2,107 стверджує, що в загальному випадку опору, ми можемо замінити Av з Др, коефіцієнт підсилення потужності, наведених в екв.2,104:
Ap1 = (Rin1 / (Rs Rin1)) ^ 2 * AV1 ^ 2 * Rs/Rout1

Тепер, ДП-1 повинна дорівнювати AV1, коли знову Rs = Rin1 = = Rout1 Rin2, але різні по 4 рази.

Невже я пропустив що-небудь?

Спасибо за читання до сюди.

bmalp98

Я думаю, що в чотири рази від:
Av = напругу отримати
Ар = коефіцієнт посилення потужності

PWR = V * I = V ˛ / R
(Vrms = V / √ 2)

так що деякі, де ви були (PWR) ˛ -> (V ˛ / R) ˛ або ([V / √ 2] ˛ / R) ˛ ->

(V ˛ / 2 * R) ˛ = Z (V ˛ / R) ˛

Іноді книга залишає до деяких допущення.Крім того, це може не
бути правильну відповідь, але, коли ви йдете від потужності та напруги
цей фактор 2-х або 4 приходить.

Сподіваюся, що це допомагає.

Це може бути справа вашого базові площині.Площини відліку, вхід для AV1 з правого боку індійських рупій на рис 2,32 (напруга Rin1).Площини відліку, за наявними отримати владу знаходиться зліва рупій (Vin).Якщо Rs = Rin1, напруга на Rin1 є Vin / 2 і, отже, влада буде (Vin / 2) ^ 2 або (Vin ^ 2) / 4.Ось де 1 / 4 фактора походить від в узгоджену систему приклад.

Привіт toonafishy,

Я отримую поставити крапку.Але чи означає це довести Разаві не так?Щоб бути послідовними в каскадних, ми повинні чітко про це.Що стосується рис.2,32, AV1 і AV2 не з'являються розвантаження напруги вигоди, як стверджують на попередній сторінці.

З практичної точки зору, чи буде це те правильно буде включати фактор у рівнянні.2,104:
Ap1 = (2 * Rin1 / (Rs Rin1)) ^ 2 * AV1 ^ 2 * Rs/Rout1?

Схоже, розщеплення чує, але в іншому сказав прості листи Excel будуть робити ..

Best,
bmalp98

Привіт bmalp98

Я думаю, Ви втрачаєте параметра α ^ 2 слід AV1 ^ 2 у формулі 2,101.
Якщо Rs = Rin α ^ 2 = 1 / 4.Так що це послідовно.

bmalp98 пише:

Привіт ще раз,Будь-яке письмове Excel або Matlab код для каскадного аналізу?bmalp98

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back