каденції (віртуоз) бібліотека для моделювання пристроїв нм технології

A

anita

Guest
Я хочу, щоб імітувати транзистора кремнієвої нанопровідника і за це я хочу файл бібліотеки для каденції в нанометровій технології плз запропонувати мені, де його завантажити? спасибі

Привіт Аніта, що саме ви намагаєтеся зробити? знайти бібліотеки, включаючи нанопровідника пристрою та його модель створення нанопроводів з моделі стандартної КМОП додати новий пристрій у бібліотеці, на які у вас вже є моделі?

Сер наприклад, ЦКТ моделювання використанням МОП-пристрої є р спецій файл моделі для MOSFET.example MOSFET LIB файл, як, що для ЦКТ моделювання з використанням транзисторів кремнієвої нанопровідника чи є Lib файл існує, завдяки:. Ідею: [COLOR = "Silver"] [ РОЗМІР = 1 ]---------- Поштові додали о 14:55 ---------- Попереднє повідомлення було в 14:54 ----------[/ РОЗМІР ] [/COLOR] знайти бібліотеки, включаючи нанопровідника пристрою і його модель

немає рідної пристрої нанопроводів в каденцію бібліотеки, але все ж, основні моделі нанопроводів на основі "(SOI) МОП-транзисторів і / або інших ЗПСШ пристроїв, ви, ймовірно, необхідно скопіювати модель література / Інтернет і включити його в симуляції

Сер я з компактної моделі SINWT і складаються два діоди Шотткі спина до спини, а між deplation режимі NMOS транзисторів, але проблема в тому, що кожного разу, коли я намагаюся моделювати пристрою він показує на Шотткі наприклад діод вимагає використання моделі сер Plz скажіть мені, як додати модель? в каденцію віртуоза

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back