каденцію simualtion питання

V

vistapoint

Guest
Коли я використовую Spectres сьогодні, він тримає звіт про помилки говорити не можу знайти файл моделі або не можуть знайти модель випадках.Я провів дві години боротьби з цією річчю і, нарешті, здався.Я зберіг файли моделей, modn.m modp.m cpoly.m т.д. в різних місцях, але не робить ніяких differnece.Я вичерпав.хто-небудь знає в чому проблема?Спасибо большое.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Я думаю, що проблема пов'язана зі шляху налаштування ....
це правило, розміщуються в ~ / Технологія U /~..... також може перевірити за привидом вікно ... звідки у запускає моделювання .... піти в меню налаштувань з меню ... там у міг знайти околицях установки ... як температура тощо ... там у знайдете файл моделі .... у перевірте ім'я файлу і шлях г нормально .....

Я впевнений, що ур "модель шлях" не є правильним, PLS перевірити ур "модель шлях" обережно!

Я перевірив і перевіряється.Я навіть ввели піко / авто / ... / modn.m, щоб відкрити файл моделі.Насправді у мене є моделювання це реальні раніше з моделюванням стану зберігаються.Шлях до моделі файл не був змінений.Різниця в університеті поновив каденцію до більш нової версії.Нова версія має додаткові пункт 'кути "за зразком меню діалогу шляху.Я не знаю, що це таке, хоча.

Я не впевнений, про Spectres, але ви повинні їсти тільки 2 імена для моделі (1 на n-МОП, і один за МОП).Подивіться на свій файл моделі, подивіться на імена після. Моделлю (що повинно бути назва вашої моделі).Ви можете вказати відповідне ім'я у властивостях вашого примірника (тобто вибирати користувальницькі моделі)

Vista:
можливо, ви повинні перевірити це:
по-перше, використовувати абсолютний шлях, а не відносний шлях
по-друге, перевірити включити ім'я файлу і шлях у вашій моделі файл
по-третє, ваша випадках назва моделі, відповідних вашої моделі?хоча це здається неможливим, трапляється в

INDEX: модель помилка шляху Уорінг проблема каденцію

vistapoint пише:

Я перевірив і перевіряється.
Я навіть ввели піко / авто / ... / modn.m, щоб відкрити файл моделі.
Насправді у мене є моделювання це реальні раніше з моделюванням стану зберігаються.
Шлях до моделі файл не був змінений.
Різниця в університеті поновив каденцію до більш нової версії.
Нова версія має додаткові пункт 'кути "за зразком меню діалогу шляху.
Я не знаю, що це таке, хоча.

перевірте файл моделі ур є привид сумісні ..

Я зробив усе, що ви тут згадати.Результати все ті ж.У мене є кілька файлів моделі modn.m, modp.m, cpoly.m і т.д., що надаються ливарного виробництва.І я ними раніше без проблем.тому вони Spectres сумісні.Я перевірив усередині в них немає ніяких "включити" файлів.Я використовую повний шлях до файлу, і я перевірив шлях, ввівши в піке / авто / ... / modn.m, щоб відкрити файл без проблем.(У каденції я не включають ім'я файлу в дорозі)

В "Параметри середовища", в "включити / стимул файл синтаксису" Я виберіть "spetre" файл синтаксису (prevously cdsSpice).Нарешті, як і раніше повідомляє '...є екземпляром моделі невизначеного.

Екземпляри з бібліотеки також надається ливарного виробництва.Назва моделі автоматично асоціюється з примірником та unchangable.Так не повинно бути проблемою.huojinsi пише:vistapoint пише:

Я перевірив і перевіряється.
Я навіть ввели піко / авто / ... / modn.m, щоб відкрити файл моделі.
Насправді у мене є моделювання це реальні раніше з моделюванням стану зберігаються.
Шлях до моделі файл не був змінений.
Різниця в університеті поновив каденцію до більш нової версії.
Нова версія має додаткові пункт 'кути "за зразком меню діалогу шляху.
Я не знаю, що це таке, хоча.

Привіт vistapoint:
1.Для Spectres, 1. Т файл моделі є тільки модель параметра типу.Наприклад, modn.m файл лише inludes параметр того ж типу NMOS, не включає в себе параметр ДО і різних NMOS типу.
2.Слово ім'я після. Модель відповідає ур. Назва моделі м.

, and the model parameter is down:

У мене є правильний біполярної моделі зразка (я beause дизайн біполярна схема), назва моделі файл NPN1.m,
і ця модель не працює параметр:
"* Назва моделі NPN1.mNPN &

. NPN1
модель NPN і
Рівень = 1 і
IS = 9.3258E BF-17 = 112,6543 NF = 1,0 = 338,8353 VAF IKF = 8.90E-03 і
ISE = 2.9124E-17 NE = 1,27 х = 0,0878 NR = 1,0 VAR = 16,8295 і
......
"
З ур параметра моделі, я не можите розглянути слово ім'я після. Модель відповідає ур. Назва моделі м.Я впевнений, ур відредагований файл режим не правильно!
3.Про інші набір, PLS послатися на моє на посаду.

Якщо ви використовуєте 5,033, змінити налаштування середовища Netlisting Mode = "Analog"

Існував помилка як це, коли ви введете Analog без ", тренажер був зупинки, не знайшовши моделі parameters.Check це перший ..

Я використовую 5.0.33.Я додав

setenv CDS_NETLISTING_MODE Analog

в моєму. cshrc, але проблема не вирішена.Насправді симулятор спливаюче повідомлення, що вона встановить його "Analog", я не можу приступити.

BigBoss пише:

Якщо ви використовуєте 5,033, змінити налаштування середовища Netlisting Mode = "Analog"Існував помилка як це, коли ви введете Analog без ", тренажер був зупинки, не знайшовши моделі parameters.Check це перший ..

Ні будь-якому разі!Pls зв'язатися Cadence технології Supporter!

Будь ласка, перевірте "Розділ" параметр, коли треба сказати, який процес симулятор кутку ви хочете використовувати ..Наприклад, слід (швидко швидко) ..

Ви можете знайти кут ім'я процесу у вашій моделі файл ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back