запуску схеми

J

jutek

Guest
привіт

Що я повинен використовувати для створення завантажувального ланцюга в прикладеною схематичне?
це само зміщенні операціоннікі яких хвіст струм залежить від струму навантаження

що стосується
Останній раз редагувався jutek на 1 травня 2006 19:58; редагувалось 1 раз в загальній складності

схематичне не видно. Будь ласка, пост знову

Якщо все МОП відключені як ви можете почати, що схема?

Я б, напевно додати невеликий струм паралельно з М0 забезпечити, що завжди є "деякі" ток підсилювача.Це буде як запуску схеми і забезпечити пропускну здатність для деяких внутрішніх вузлів при роботі з малими струмами продукції.

Ви можете підключити NMOS таким чином.Каналізація для стоку M6, джерело завантаження вузла (ворота М0).Підключення воріт серії діода транзисторів у порівнянні з VDD зі шляху до землі.Що цілому створені робить що воно тягне вгору воріт вузла М0, запускається струму в цілому шлях, і коли приходить до ланцюга стабільної нинішньому рівні, почати NMOS згасне.Діода транзистори повинні бути відповідним чином призначені для відключити запуск NMOS.

Крім того, я хочу запитати, як справи у визначенні I1 і I2, як і в які параметри визначають, що.

Для мене, я думаю, що у забороненій зоні схеми необхідно разом з ланцюга запуску, щоб вичавити максимум із забороненої зони ведення, з тим, щоб провести з диференціальної схемою на постійний зсув струму.Тому якщо ви, подивитися забороненої зони ciruit, я впевнений, ви знайдете один із запуску схеми, після чого ви можете скопіювати його.

Я не думаю, що ширина забороненої зони є обов'язковим.Просто визначення почати вузол напруги визначає все інше.Таким чином, ви повинні думати, як ви хочете йти про визначення вузол напруги.Простий резистор на шляху поточних дзеркал є рішенням.

lavitaebelle пише:

Ви можете підключити NMOS таким чином.
Каналізація для стоку M6, джерело завантаження вузла (ворота М0).
Підключення воріт серії діода транзисторів у порівнянні з VDD зі шляху до землі.
Що цілому створені робить що воно тягне вгору воріт вузла М0, запускається струму в цілому шлях, і коли приходить до ланцюга стабільної нинішньому рівні, почати NMOS згасне.
Діода транзистори повинні бути відповідним чином призначені для відключити запуск NMOS.Крім того, я хочу запитати, як справи у визначенні I1 і I2, як і в які параметри визначають, що.

Я хотів би поглянути на сірий / Майерс і Джона / Мартін книги, засновані запуску схеми.Те, що ви, як правило, потрібно дуже слабких МОП NMOS навантаження з водієм, який "на виході" філія подається на один з поточної схеми ведення.Передбачається, що посилання схема має два стабільних "REF" ток, мкА 0 і Iref мкА."Слабкою навантаження" на основі схеми завжди ON (в основному), а також допомагає покласти в деяких "витоку" струму в ланцюзі посилання так, щоб вона рухається від 0 загального доступу до Iref мкА.W / L для МОН може бути настільки ж простим, як RECIPORCAL Вт / л МОП використовували inthe схеми ведення.Тримайте NMOS ж.W / L не має великого значення за деяку цінність.

Srivats

srivatsan пише:

Я хотів би поглянути на сірий / Майерс і Джона / Мартін книги, засновані запуску схеми.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back