запис розмови по телефону

G

gsmsikar

Guest
привіт
хто може сказати, як скопіювати розмови по телефону до звукової карти комп'ютера, і я також хочу, щоб підключити дві телефонні лінії і Caller ID також?.
це програмне забезпечення

http://www.nch.com.au/vrs/

дайте відповідь ..

спасибі

Для запису голосових даних на комп'ютер, звукову карту, вставити 600:600 Ом трансформатора в серії з телефонної лінії.Один виток у серії з телефону ланцюга, підключених паралельно з 2 4v7 діодів Зеннера анти-серії (захист від напруги кільце і перенапруги) і звуковою лінії дюйма Крім того, переконайтеся, що ви робите це для юридичних цілей.Слухайте, що говорять інші люди, не законно.

/ Pisoiu

спасибі за відповідь

Мені потрібно підключити дві телефонні лінії в той же час моєї звукової карти Як це зробити?
може у будь-якої схеми?

спасибі

дайте відповідь

Привіт gsmsikar,

Ви можете записувати телефонні розмови з гарною якістю з використанням апаратного інтерфейсу, як:
http://www.plusdesign.com.br/Recorder.htm .
Ви можете підключити дві лінії звукової карти, але ви не можете записувати і в той же час (або ж вони будуть змішуватися).Це обмеження звукової апаратної (у вас є тільки один кодек на звукову карту).Є деякі декілька звукових карт, але вони коштують дуже дорого!
Ви можете спробувати встановити більше однієї карти на вашому комп'ютері.Деякі моделі працюють з цією конфігурацією, і це набагато дешевше

Сподіваюся, що це допомагає!

__JR__ [/ B]

@ Мл
спасибі за відповідь
але як я можу отримати і Caller ID входить телефонів, які реєструються, якщо використовувати 3 звукових карт одночасно і записувати всі три голоси в той же час?

спасибі

Привіт gsmsikar,

Ви повинні використовувати одну апаратну адаптер для кожної лінії.Звукова карта забезпечує запис.CallerID інформація надходить через послідовний порт.У цьому випадку Вам необхідно буде також 3 COM порти доступні.

З повагою

__JR__

привіт мл

может у скажіть мені, як і багато іншого?

спасибі

Привіт gsmsikar,

Вибачте за мій покійний відповідь ...

Апаратний інтерфейс Я запропонував ( http://www.plusdesign.com.br/Recorder.htm ) має послідовний інтерфейс (RS-232) за допомогою якого інформація CallerID передається на комп'ютер.Гачок інформація також надходить через послідовний порт, що дозволяє автоматичну запис телефонних розмов, коли телефон приходить зніміть трубку.Інтерфейс також має аудіо вихід, який повинен бути підключений до лінійного входу звукової карти.Існує телефонний роз'єм для підключення до телефонної лінії (паралельно).Пристрій не потрібно бути поруч із телефоном.Вам просто необхідно паралельне підключення до телефонної лінії потрібно запис.
Програмне забезпечення має ручний і автоматичний режим, то вона може працювати в прихованому стані, а також у режимі реального часу режимі моніторингу.

З повагою

Використання голосової здатних зовнішній модем (будь-який дозвон зовнішнього модему) програма під назвою Розширений телефонної записи ... вона отримала Caller ID також ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back