деякі основні питання про сервоприводу і кроковий двигун

A

anan1975

Guest
Шановні все, Q1. Прохання направити мене, що, як AC мотор сервоприводу може обертатися до 0,018 ступеня, але AC синхронного двигуна не можу, чому? Q2. якщо в 3000 імпульсів крокового двигуна обертається 1 раунд і те ж саме з мотором сервоприводу вона також обертається навколо однієї в 3000 імпульсів, що різниця між мотор сервоприводу крокового і чим? Q3. Яка різниця між кодером контрольованих мікропроцесорний рушійного механізму, і мотор сервоприводу контрольованого переміщення механізму. Ананд

Шановні все, Q1. Прохання направити мене, що, як AC мотор сервоприводу може обертатися до 0,018 ступеня, але AC синхронного двигуна не можу, чому? Це неправильно. Насправді це кут повністю належать до вирішення feeback device.If використанні змінного струму синхронний мотор з кодером і свою резолюцію більше, ніж цей кут, ви можете обертати їх. Q2. якщо в 3000 імпульсів крокового двигуна обертається 1 раунд і те ж саме з мотором сервоприводу вона також обертається навколо однієї в 3000 імпульсів, що різниця між мотор сервоприводу крокового і чим? У цьому випадку рішення зворотного зв'язку абсолютно те ж саме. Основні відмінності між сервоприводом і крок короткий перевантаження часу і продуктивності у високих швидкостях. Q3. Яка різниця між кодером контрольованих мікропроцесорний рушійного механізму, і мотор сервоприводу контрольованого переміщення механізму. що кодер управляти? це не двигун. Ми не можемо порівнювати кодера і серводвигун. З повагою, teyakkuz www.otomasyondaforum.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back