P
pengfan
Guest
Я збираюся додати contraints на пару interger з sc_int <12> типу.
По-перше, я намагаюся використовувати прості обмеження "keep_only (0x200, 0xfff)", але я завжди отримаєте наступні помилки:
*** SCV_ERROR: CONSTRAINT_ERROR_OVER_CONSTRAINED в момент 0 и в процесі <main>
Обмеження для більш обмеженого об'екта''будут ігноруватися.
Згодом, я змінити простим обмеженням "keep_only (0x200, 0xfff)", після зміни, використовуючи простий обмеження "keep_only (0x200, 0x7ff)", все нормально.
але якщо б я використав прості обмеження "keep_only (0x200, 0x800)", я завжди отримаєте ті ж помилки. Це чому?Можите розглянути keep_only обмеження негативних?Нарешті, я використовую комплекс класу contraint як слід було, все теж нормально, то чому?
da_db_constraint_3 структури: державні scv_constraint_base (
громадськості:
scv_smart_ptr <sc_int <12>> Data1;
scv_smart_ptr <sc_int <12>> data2;SCV_CONSTRAINT_CTOR (da_db_constraint_3) (
SCV_CONSTRAINT (Data1 ()> = 0x001 і і Data1 () <= 0xfff);
SCV_CONSTRAINT (data2 ()> = 0x001 і і data2 () <= 0xfff)
);
По-перше, я намагаюся використовувати прості обмеження "keep_only (0x200, 0xfff)", але я завжди отримаєте наступні помилки:
*** SCV_ERROR: CONSTRAINT_ERROR_OVER_CONSTRAINED в момент 0 и в процесі <main>
Обмеження для більш обмеженого об'екта''будут ігноруватися.
Згодом, я змінити простим обмеженням "keep_only (0x200, 0xfff)", після зміни, використовуючи простий обмеження "keep_only (0x200, 0x7ff)", все нормально.
але якщо б я використав прості обмеження "keep_only (0x200, 0x800)", я завжди отримаєте ті ж помилки. Це чому?Можите розглянути keep_only обмеження негативних?Нарешті, я використовую комплекс класу contraint як слід було, все теж нормально, то чому?
da_db_constraint_3 структури: державні scv_constraint_base (
громадськості:
scv_smart_ptr <sc_int <12>> Data1;
scv_smart_ptr <sc_int <12>> data2;SCV_CONSTRAINT_CTOR (da_db_constraint_3) (
SCV_CONSTRAINT (Data1 ()> = 0x001 і і Data1 () <= 0xfff);
SCV_CONSTRAINT (data2 ()> = 0x001 і і data2 () <= 0xfff)