вбудований веб-сервер ......

S

srikanth_vaka

Guest
привіт мені потрібно пропозиції, щоб почати будівництво мій проект на вбудований веб-сервер ....... стосується Srikanth

[Цитата = srikanth_vaka] привіт я повинен пропозиції, щоб почати будівництво мій проект на вбудований веб-сервер ....... стосується Srikanth [/quote] H а ч ehehe! Ви повинні використовувати ІВ як DS89C400 (ядро 8051 + Ethernet інтерфейс +....), IAR компілятор, завантажувач. Хороший сайт для U! www.maxim-ic.com Удачі для U!

Привіт, Перевірте www.freertos.org вони мають 2 проекту для вбудованого веб-сервера можна використовувати IC з http://www.wiznet.co.kr/ Microship також по застосуванню з даного питання Салам Хоссам Alzomor www.ig.org

Привіт, Rabitcor microproessors призначені для інтерфейсу Ethernet тільки. Cheers.

привіт, я хочу більш докладну інформацію про ds80c400, також Plz запропонувати мені завантажити безкоштовно компілятор підтримує цю IC. Спасибо заранее

Привіт, спробуйте www.ethernut.de , вони мають повне проект про вбудованого веб-сервера. вони роблять вбудований веб-сервер з ATmega128. З повагою Samport

Також спробуйте Atmel AVR вбудований інтернет комплекті з з повним джерела і приклади.

Від'їзд Freescale HC12 ядро на чіпі Ethernet Трансивер + контролер IC .... Також вони готові Програми для вбудованого web-сервера, включаючи програмне забезпечення, TCP / IP стека ...... відмінну підтримку

Ви читали цю книгу? TCP / IP Lean веб-серверів для вбудованих систем другого видання Джеремі Бентам CMP Книги Лоуренс, штат Канзас 66046 ISBN: 1-57820-108-X

У цей сайт і буде отримувати всі нотатки на вбудований веб-сервер. вони R надання коду, схеми і всіх тих речей, необхідних для проекту. Я створив аналогічні веб-сервер і отримав вихід fien. Його робочий .. Сайт ім'я: www.mikroe.com

Спробуйте ENC28J60, вона може бути пов'язана з MCU з SPI. Microchip надає TCP / IP стік безкоштовно, веб-сторінки можуть бути збережені в EEPROM використанням MPFS від Microchip.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back