будь-який дизайн поради щодо скорочення стріляти наскрізного струму

C

chang830

Guest
ми розробляємо з драйвером процесу CMOS.Ми знайшли стріляти наскрізного струму трохи більшим.Це збільшує загальну споживанням енергії.Я хочу знати, будь-який дизайн поради для скорочення цієї течії?

Спасибо заранее

W wielu zakładach produkujących żywność istnieje wymóg szybkiego, pojedynczego pakowania w folie produktów typu batony, wafelki, kiełbaski, sery i wiele innych. Potrzeba ta zainspirowała ABB do stworzenia aplikacji umożliwiającej szybkie pakowanie tego rodzaju produktów. Najnowsza propozycja firmy w...

Read more...

Рішення:

Drive PMOS і NMOS independend.Увімкніть тільки пристрій виводу, якщо останній воріт інші останні пристрою висновку має вимкнено.Таким чином, ви дозволите перемикач на один пристрій виведення з воріт інший перебуває поблизу порогового напруги.Ви використовуєте логіки для цих замок ланцюга.Далі "стандартні" методи "затримки включення. Так що вихідний каскад наприклад, розрізаний на 8 пристроїв і перемикається ланцюг затримки інвертора. Вимкнути здійснюється паралельно, так набагато швидше. Зводять до мінімуму DI / DT для заряду / розрядом. Якщо ви swicth Off немає DI / DT межі, тому що поточний пішов до нуля уже.

rfsystem пише:

Рішення:Drive PMOS і NMOS independend.
Увімкніть тільки пристрій виводу, якщо останній воріт інші останні пристрою висновку має вимкнено.
Таким чином, ви дозволите перемикач на один пристрій виведення з воріт інший перебуває поблизу порогового напруги.
Ви використовуєте логіки для цих замок ланцюга.
Далі "стандартні" методи "затримки включення. Так що вихідний каскад наприклад, розрізаний на 8 пристроїв і перемикається ланцюг затримки інвертора. Вимкнути здійснюється паралельно, так набагато швидше. Зводять до мінімуму DI / DT для заряду / розрядом. Якщо ви swicth Off немає DI / DT межі, тому що поточний пішов до нуля уже.

Додавання затримку на обох вхідних сигналів зростання і падіння краю краю не повинно допомогти, я думаю, тому що ви все ще не може уникнути turnning P / N пристрою разом протягом короткого періоду часу, ми повинні seperatly ручкою зростання і падіння краю на край р и п бік, щоб уникнути цього.
Як ви додати резистор для подолання цієї проблеми?

mdcui пише:

Додавання затримку на обох вхідних сигналів зростання і падіння краю краю не повинно допомогти, я думаю, тому що ви все ще не може уникнути turnning P / N пристрою разом протягом короткого періоду часу, ми повинні seperatly ручкою зростання і падіння краю на край р и п бік, щоб уникнути цього.

Як ви додати резистор для подолання цієї проблеми?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back