без проводів модель навантаження

Це команда read_lib, але, оскільки у вас немає ліцензії на що ви не можете скомпілювати його.Використовується WLM зазвичай потрібно для синтезу, однак, за одиницю затримка тип аналізу ZWLM (нуль wireload моделі).Вам необхідно звернутися до бібліотеки постачальників.

Допомогло: 7
Очки: 303,90
Donate
Вниз: 12.73MB

Post19 лютого 2008 20:04 без проводів модель навантаження Відповісти з цитатою
Повідомити про це на посаду модераторів цього форуму
Для синтезу без WLM необхідно створити у вашому WLM. Lib з нульовою ємності і нульовим опором, або ви можете створити його окремо і завантажити його у вигляді файлу. Lib.

ASIC_intl пише:

Привіт

Я хочу зробити Синтез без wireload моделі і хочете зробити терміни доповіді (report_timing) без проводів модель навантаження.
Чи є орган будь-яку ідею зробити Синтез і report_timing без проводів модель навантаження.Подякувавши,

ASIC

Привіт TOMPAUL

Я хочу, щоб терміни моєї конструкції без наслідків Interconnect затримками.Тобто я хочу знати терміни з R = C-0 для всіх з'єднує в своєму дизайні.

Тепер моя. БД бібліотеки навантаження за замовчуванням дроту моделі.Таким чином, навіть якщо я встановити R = C = O для всіх з'єднує використанні деяких команд DC IO самий випадок робимо report_timing знайти компілятор дизайну підібрати навантаження за замовчуванням дроту модель повідомити терміни (через report_timing команди) конструкції.

Спасибо

Привіт ASIC_intl,
Ви можете використовувати set_annotated_delay щоб коментувати нуля на всі ваші Interconnect мереж у вашому дизайні.Коли report_timing, DC буде розглядати тільки ненульові клітинку затримки.

Ви можете зробити синтез без моделі навантаження проводу, тільки те, що вам доведеться бути більш consevative даючи ваші обмеження термінів.Це може бути зроблено або шляхом надання меншого значення тактової періоду або більш високу вартість годин невизначеності.У всьому цьому, передбачається, що SDF пост макет буде використовуватися для зворотного анотації на більш пізньому етапі.Тому першим кроком, а в деяких випадках неминучі ми використовуємо DC зібрати конструкцію без wireload моделі.

ASIC_intl пише:

Привіт

Я хочу зробити Синтез без wireload моделі і хочете зробити терміни доповіді (report_timing) без проводів модель навантаження.
Чи є орган будь-яку ідею зробити Синтез і report_timing без проводів модель навантаження.Подякувавши,

ASIC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back