без проводів модель навантаження

A

ASIC_intl

Guest
Привіт
Я хочу зробити Синтез без wireload моделі і хочете зробити терміни доповіді (report_timing) без проводів модель навантаження.Чи є орган будь-яку ідею зробити Синтез і report_timing без проводів модель навантаження.

Подякувавши,
ASIC

Синтез & термінів аналізу без wireload моделей???
Наскільки мені відомо, то єдиним доступним рішенням є використання
"Фізичні компілятора" (від Synopsys).

Цей інструмент може виконувати синтез і СТА (попередньо LYT) без WLMs, створенні інструменту оцінками дроту / чистий затримки практично розміщення клітин у процесі синтезу сцені!

будь ласка, поправте мене, якщо їм неправильно!

WBR
Лакшман

Привіт Лакшман

Я хочу зробити синтез (але не термінів аналізу) без проводів модель навантаження.Чи можна зробити синтез тільки в дизайні, компілятор без проводів модель навантаження?Якщо так, то дайте мені знати.

Якщо синтез, може бути зроблено тоді я прийду до знаю критичних шляхів у розробці з допомогою команди report_timing проектування компілятора.

Спасибо

Для синтезу без WLM необхідно створити у вашому WLM. Lib з нульовою ємності і нульовим опором, або ви можете створити його окремо і завантажити його у вигляді файлу. Lib.

FOA Y Do U хочуть працювати без синтезаторів WLM??

Я згоден з відповіддю Написав вище ....Ура створення власного WLM рамках ур. Lib з нульовим R & C!!

Привіт
WLM не містить тільки R і C. У ньому також містяться області, Схил, fanout_length.Я можу cfreate WLM з RC = 0.Але що має бути значення я повинен покласти на область, Схил, fanout_length в цьому WLM.Додано через 5 годин 59 хвилин:Привіт Лакшман

Припустимо, я хочу створити нуля дроту навантаження моделі в бібліотеці.Моя бібліотека знаходиться в бінарному форматі. ДБ.Так що я не в змозі змінити бінарної бібліотеки, включаючи нульовий WLM.

Навіть якщо ваша бібліотека є бінарної ви все ще можете створити окремий WLM і завантажити його.Це не зовсім правильний синтаксис мудрим, але використовувати щось подібне до наступного:

Бібліотека (myWLM) (

/ * Нульового проводів навантаження * /
wire_load ( "нульовий") (
Опір: 0;
Ємність: 0;
Площа: 1;
схил: 1;
fanout_length (1,2000);
)
)

Привіт

Я думаю, що наступні параметри повинні бути змінені до нуля в моделі навантаження проводів в такий спосіб.

площа: 0;
схил: 0;
fanout_length (1, 0);
fanout_length (2, 0);

Як я дізнаюся, правильний синтаксис створення бібліотеки тільки з моделлю навантаження дроти?

Подякувавши

HI

У мене немає ліцензії на читання. Lib файлу при використанні постійного струму.Тому, навіть якщо у мене немає WLM я не можу завантажити його або прочитати його в DC.Які інші варіанти для вирішення цього?

Ви можете скомпілювати його самостійно ... там має бути не менше 1 lib_compile ліцензії.

Ні lib_license доступні зі мною.Що робити?

тільки за те, узагальнення і перевірку термінів доповіді, без будь-яких WLM використовувати рівень невизначеності години до> 20%, таким чином, що будь-які додаткові затримки & RC & іншими відмінити з відносно WLM при наявності> 20% від невизначеності.Надії IAM правда.

@ Eeeraghu

HW це possbile??
На попередньому макет рівні WLMs буде використовуватися в DataPath та години правильного шляху??
HW затримки може годинами бути рішенням для WLMs??

ніколи не чув цього.
Я повинен спробувати це!PLS Adv сказати нам це зробити?

Установка годин вище невизначеність термінів тільки робить більш важко задовольнити, це не впливає Interconnect затримками.Звучить так, ніби ви отримали вашу бібліотеку від постачальників, вони зазвичай надають нуля wireload моделі в бібліотеку за одиницю аналізу затримок.Зверніться до постачальника.

Звідки ви отримуєте ви термінів моделей?Чи є документація?Ви можете зв'язатися з продавцем або бібліотеці групі?

Привіт iwpia50s

Я спробував зібрати. Lib бібліотеку за допомогою read_lib команду.Але конструкція компілятор каже, що у вас немає ліцензії на бібліотеку read_lib виконати команду.Do U означати ця бібліотека ліцензії lib_compile вашої ліцензії?

Якщо і хотіли розуміти Somet інші ліцензії або якого-небудь Othe процедуру, будь ласка, дайте мені знати.

Спасибо.

Моделі без використання проводів навантаження в наш скрипт файл ...Синтез інструменту візьме навантаження за замовчуванням дротом, а потім розрахувати передбачувані затримки в дорозі ..

Модель дроту навантаження має синтезу ..
Якщо немає правильного PLZ

WLM є обов'язковим для виконання синтезу!!

@ Eeeraghu: PAL, слухав і або Wat??
Чи можете ви пояснити, будь ласка, HW чи збільшення невизначеності на добу допомогу у використанні, НЕ WLMs??

Infact як "iwpia50s сказав, що підвищує невизначеність в години робить ур часу (час зберігання) більш суворі ...

Зараз Wer чи збільшення невизначеності і не використовуючи посилання WLMs??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back