безеховой камері Faradays Кейдж.

R

rshirodk

Guest
Здравствуйте,

Я взяв кілька вимірів у безеховой камері, яка знаходиться всередині клітини Фарадея в за допомогою радіометра.Сигнали, які ми маємо справу з дуже низькою потужністю сигналу є щось від джерела тепла.Є дві різні речі відбуваються:

PS (Дані вимірювань в порівнянні з гарячою і холодною посилання)
1) Якщо джерело тепла знаходиться поза безеховой камері, і дати йому охолонути хороший варіант спостерігається, що зображують охолодження плитки.Але плитки, як видається, набагато жарче, ніж очікувалося, і ця тенденція лежить поза довідниках використовували змушує нас відчувати, що антена набирає більше сигналів, ніж очікувалося.

2) Якщо джерело тепла знаходиться всередині безеховой камері, і дати йому охолонути, без змін не спостерігається.Ці вимірювання знаходяться у лінки.

Все, що я хочу, щоб зміни, які повинні дотримуватися в рамках контрольних рівнів, а не який-небудь гаряче.

Будь-які пропозиції або довідкові матеріали можна тільки вітати.

Спасибо заранее.

Схоже, проблема електромагнітних завад.Але ви не сказали ні слова про залучених документів, наприклад
"Радіометр" типу.Поки не ясно, якщо у відповідь на екологічні РФ можна очікувати нормальної роботи.

Радіометр, що ми використовуємо це "загальне радіометр влади", і вона використовується разом з перемикачем РФ, перемикання між гарячих, холодних і цільової cyclicly сцени.Це означає, що калібрування окуляри набираються разом з сцени майже одночасно.
Повернення втрата антени, що використовується для виміру більше ніж 20dB на необхідну частоту.

Цитата:

змушує нас відчувати, що антена набирає більше сигналів, ніж очікувалося

Цитата:

Ви не скажу якої-небудь причини, чому ти не розраховувати на отримання РФ з різних джерел екологічної

У вихідний пост, ви про очікувані результатів вимірювання в камері, але відхилення (одержувати більше енергії)
зовні.На мій погляд, така поведінка може бути просто пояснено РФ / перешкод мікрохвильової печі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back