безеховой камері калібрування

V

vfurlan

Guest
Я проблема калібрування малих безеховой камері.Я роблю калібрування з постійним полем - 1.5x1.5 м поверхня складається з 16 пунктів.Певного рівня поля встановлюється.Для будь-якої точки і всі частоти (я зростанням частоти з 5% кроків, і 6V / м місцях відповідно до приписів CEI EN 61000-4-3) рівень сигналу генератора зареєстрований.
Моя проблема полягає в тому, що вимірювання, поки я не можу зробити його менш ніж за 16 годин.Це спосіб довго.Моє поле датчик акумулятора звичай так довго (якщо нічого іншого).Хіба хто-то робити безеховой камері калібрування?Як ви це зробили?Я використовую Rohde і Шварц приладів та інструментів інформування водіїв з Labwiev.

C'mon!Хто-небудь робити безеховой камері калібрування.Як ви це зробили?

У мене є домашні безеховой камері.
Але у мене немає проблем взагалі, і є тільки кілька тем, які уважно уваги.
Перший використовувати як малої потужності, як це можливо.
Другий absortion матеріал повинен охоплювати широкосмугового як можна більше.
Третій вологості і температури вимірювання змін, з тим щоб спробувати mantein їх контролем.
Я безеховой камері з розширюваною конусів поліуретанової фарбою з фарбою зробили з різними видами феритових порошків.
Він відмінно працює, для моїх потреб від 80 до 2500 МГц.
Які моделі інструменти ви використовуєте?

Добре, але ви відкалібрувати камеру?Як ви це зробили?

Я шукав Agilent папери, де показують дуже ясно, яким чином використовувати їх інструменти безеховой камери.
Перший Є не регулює робити тільки замінити антен знаю отримати з них (контрольної антени) і ви можете почати роботу з камерою.
Пам'ятайте, щоб використовувати як малої потужності, як ви могли на той зменшити ефект луни.
У моїй кімнаті я використовую 2 до 15 мВт, як я використовую підмітально HP8922 і для вимірювання потужності Бунтон 4200 з типом датчика 5.
Я дійсно дуже приємно з результатами мого тесту антени з 130Mhz до 2,45 ГГц
(На 2,4 ГГц, я використовую в якості генератора зміна Wi-Fi маршрутизатор.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back