багатошарових друкованих плат для пасиви РФ

W

winglj

Guest
Привіт, всім.У мене є питання про те, багатошарових друкованих плат для пасиви РФ.

Зараз я вибіг простору поставити мою мікросмужкових дільників потужності і гібридів на 2 шари PCB дизайн.І я думаю, чи можу я поставити дільник потужності в інших шару, затиснута двома заземленою поверхні, як Полоскова структури та будуть використані PTH підключити його до гібридної на шарі на верхній частині для мікросмужкових структури.Так структура стека вгору щось на зразок цього:

--------- <- Гібридний шар
000000 <- діелектричної підкладці 1
--------- <- GND 1
0000000 <- діелектричної підкладці 2
--------- <- Дільник потужності шару
0000000 <- діелектричної підкладці 3
--------- <- GND 2

Мене цікавить чи ця ідея може працювати?Якщо так, то які питання я маю знати?І ніяких посилань на багатошарових друкованих плат РФ буде вітатися.Спасибі.

Це означає перехід від мікросмужкових вбудовуваних Полоскова.

losses, but probably higher dielectric and skin effect losses.

Він має більш низькі втрати на випромінювання,
але, ймовірно, більш діелектричних втрат і ефекту шкіри.Щільної сітки підключення через 2 штурмовики можуть бути необхідними для попередження небажаних мод.Крім того, layer1-Layer3 через з'єднання створює розривів.

Ви не відзначити, що діапазон частот ваша конструкція збираєтеся використовувати.Це також допомогло б знати приблизний загальний розмір плати.

Деякі загальні зауваження:
- Stackup ви показуєте не рекомендується для великих дощок.Асиметричного розподілу шарів навколо дошки основних прагне викликати деформації і купірування борту.Ви можете зійти з рук, якщо ваш рада мала, або є густий маршрутизація сигналу шарів, щоб допомогти компенсувати твердої міді літаків.
- Розміщення Вашої Полоскова між двома площинами землю збільшить затримку вздовж Полоскова (вище ємності).
- Меди втрат (у тому числі скін-ефекту) не зміниться, якщо Ви обираєте товщини діелектричної тримати слід шириною ж на внутрішні шари, як і на зовнішніх шарів.
- Сліди на внутрішні шари мають більш високі діелектричні втрати, ніж сліди від зовнішніх шарів.Це має бути інтуїтивним, оскільки поза шари повітряним діелектриком з одного боку.
- Якщо ви працюєте близько 6ГГц або пізнішої версії, немає дизайн кари для розміщення компонентів РФ по обидві сторони столу з двома внутрішніми літаків замість своєї асиметричною stackup.Використання одній площині, як посилання для кожної сторони плати.Втрати отримати важче контролювати, як ви йдете вище 6ГГц, але вони як і раніше можна управляти в більшості випадків.
- Ви повинні створити свій РФ отворів достатньо "викиди", щоб звести до мінімуму ємності, як вони проходять через літаків.

Я aggree всі коментарі, за винятком 1
Цитата:

- Меди втрат (у тому числі скін-ефекту) не зміниться, якщо Ви обираєте товщини діелектричної тримати слід шириною ж на внутрішні шари, як і на зовнішніх шарів.

МКО - Я сказав, мої коментарі були "загальні" у відсутність частоти та інформаційного табло.Ми не знаємо, які матеріали він, використовуючи, метод модуляції, частота і т.д. і т.д.

Що стосується stackup, Есть не дурень верств необхідно.Простіше кажучи дві базові площині як усередині ядра, 2 Outter шарів стали міді на препрегів.Цілком ймовірно, він буде необхідно / бажано влади площині на додаток до "землі" площині.Або літак буде робити задовільний ведення РФ схеми на верхній і нижніх шарів.Я розробив багатьох комерційних пристроях РФ саме таким чином протягом останніх років 40.

Я aggree, що це простий і ефективний дизайн принципі, тільки за допомогою стандартної 4-шаровий stackup для двостороннього мікросмужкових.Пропонує вбудовані Полоскова є варіант, але я також не бачу особливого сенсу в його обговоренні без більш докладних специфікацій.

привіт, усім.Дякуємо Вам за подякувати.Насправді в моїй конструкції, діапазон частот становить близько 7 ~ 9GHz (X-діапазон).

Ще одне питання про зв'язок між двома основними літаками Полоскова.Чи повинен я додати покриттям прохід отворів по краях дошки, або я повинен додати отворів уздовж Полоскова сліду.

Спасибі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back