асемблерний код з PIC16F877

A

Adamant

Guest
Привіт всім. Im Адамант, і мені потрібна допомога в написанні коду на асемблері ..... я застряг використанням MPLAB IDE для мого написання коду .... і я не дуже добре виходить. Мені потрібна допомога на код, який буде відправляти інформацію з 360 градусів потенціометр ПІК Мінкультури Росії, і від ПІК-дисплеї. Мій РК-4x20, і він має свій "власний" команди. Я не знаю, як включити ці команди, щоб використовувати їх на асемблері. Я намагаюся для відображення напрямки, на РК-дисплеї, таких, як Північ, Південь, Схід, Захід. І їм допомоги 360 градусів банк. Як мій горщик зміни значення опору, коли виявляється, я хочу відображати на РК-дисплеї, щоб показати напрямок, N, S, E, або Захід. У мене є серійний LCD. Будь-які ідеї? Спасибо за читання!

U можна використовувати АЦП для читання точне положення горщик для РК є деякі рутинні, які можна використовувати

[Цитата = Cortex] і може використовувати АЦП для читання точне положення горщик для РК є деякі рутинні, що ви можете використовувати [/quote] я думаю, що є аналого-цифровий перетворювач на цій картинці (я тільки починається цього проекту) будь-якої процедури, будь-які методи збирання коду Буду дуже вдячний!

привіт, я можу надати приклад коду для [і] 16F76 [/u] це потребує деяких змін для вашого 877, але це souldnt бути занадто багато зусиль. Ви можете отримати принаймні деяке уявлення. це тестовий проект був для 16x2 LCD chracter.

Спасибі вам за це Donkey41. Ви допомогли мені. Я натиснув "точки" кнопку для вас, вибачте моє невігластво, їм ще вчитися цьому дошка працює, з точки і все.

це для 16F84 ви можете бачити, як спілкуватися з РК 16 * 2

може в мене також є приклади .. У мене виникли проблеми в спілкуванні з РК .. спасибі ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back