антеною проблеми

G

Guest

Guest
У мене є питання:
точкового джерела, три антени з однаковою амплітудою і фазою знаходяться на розі трикутника в вигляді малюнка показано на малюнку.
Знайти коефіцієнт масиву і сюжет його.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Перевізник пише:

У мене є питання:

точкового джерела, три антени з однаковою амплітудою і фазою знаходяться на розі трикутника в вигляді малюнка показано на малюнку.

Знайти коефіцієнт масиву і сюжет його.

я пошуках вирішення цієї проблеми не нова проблема
спасибі

Використання кругового масиву чинником для eaxmple, на стор 467 в книзі Стацман. З N = 3 і Phi = 120 градусів.

це проблема дельта фазі

так що стежте за дельта ритмів у ВЧ-антени

це "незавершена 'узгоджену систему

так це 1 / 2 дельта отримати масив

якийсь один може вирішити цю проблему і завантажити його
спасибі

ніхто не має рішення?
це проблема Краус (1-видання - 1959)

На жаль,

У чому ж проблема?
фактор формулу масиву (передбачається, що справжнє наступні три умови: всі елементи) дорівнює, б), орієнтованих таким самим чином і з), що працюють на тій же частотою) взагалі!він може працювати з будь-якою геометрії (лінійних, плоских і 3D).Масив чинником є функцією тільки) геометрії (у перерахунку на довжину хвилі) і б) порушення права (амплітуда і фаза).Formual це відверто відомо і повідомлялося в будь-якої антени книги.
Прохання роз'яснити Вашу проблему або забезпечити exampe.

До побачення.

Я хочу знати, що там, де я можу використати фактор формула масиву?те, що походження цієї проблемою і ....

якщо ваш антен рівні е "орієнтованих" тим же самим способом, ви можете застосувати коефіцієнт формули масиву.У всякому разі я бачу, що ти зробив масив з трьох елементів (трикутні сітки), що я думаю залишитися на одній площині, так максимального піку в directivy лінія прицілювання напрямку потрібно всього лише годували їх у фазі з тією ж амплітудою!

масив чинником в тобі справа (с т і е кутових координат):

F (T, F) = Sum (я = 1 .. 3) [A (I) * Exp (B (я)) * ехр (х (г) * гріха (т) ство * (F) у (я ) * Sin (т) * Sin (F)]

як показано у формулі тільки gemetrical позиції і збудження беруть участь.

Спрямованості пропорційно F (T, F) ^ 2.Якщо ви хочете взяти до уваги загальні випромінюючого елемента фактор (Ec (Т, Р)) у вас є

E (T, F) = Ес (T, F) * F (T, F)

надає контуру ділянки вашої конфігурації!
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back